Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Κρίσιμη μέρα για τρεις...




Καθοριστικές είναι οι ώρες που διανύουμε για τον Καστίγιο και τον Σκόκο. Μέχρι το βράδυ θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και θα γνωρίζουμε πόσες πιθανότητες έχει ο καθένας για να ρίξει άγκυρα στο Πασαλιμάνι.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα, για τον οποίο υπάρχει πρόταση από τη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν δώσει την τελική τους απάντηση περιμένοντας και την εισήγηση του νέου τεχνικού Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Για τον Καστίγιο στην ΠΑΕ περιμένουν το έγγραφο της Σαχτάρ που θα πιστοποιεί τον δανεισμό του για 18 μήνες με αντάλλαγμα ενάμιση εκατομμύριο ευρώ. Η πλευρά του διεθνούς ποδοσφαιριστή εκτιμά πως οι Ουκρανοί θα σταματήσουν τα παιχνίδια και θα δεχθούν όσα συμφωνήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, αφού ούτε θέλουν να βλέπουν τον Νέρι, ενώ κι εκείνος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιστρέφει στο Ντόνετσκ ούτε… σηκωτός.

Για τον Σκόκο είναι προγραμματισμένο ένα ραντεβού των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι υποστηρίζουν ότι δεν πωλείται, αλλά η πλευρά του Αργεντινού θα πιέσει όσο δεν πάει προς αυτή την κατεύθυνση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Για τον Λεντέσμα και στη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά και στου Ρέντη κλίνουν στο να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, καθώς θεωρείται πολύτιμος για όσα παιχνίδια κληθεί να αγωνιστεί, ενώ και τα χρήματα που προσφέρουν οι συμπατριώτες του δεν ενθουσιάζουν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο "Λύκος" ήταν βασικός και αναντικατάστατος από την αρχή της χρονιάς, άρα δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, συμπεριφοράς ή άλλος που θα τους υποχρεώνει να τον βγάλουν από το ρόστερ.

GAVROS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: