Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Παραμένουν στα μπλόκα η αγρότεςΟι αγρότες συνεχίζουν τον αποκλεισμό των οδικών κόμβων στην Κεντρική και τη Δυτική Μακεδονία.

Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν συγκεντρωμένα στο οδικό δίκτυο περιφερειακά της Θεσσαλονίκης. Τόσο στα «Πράσινα Φανάρια», στον κόμβο της Χαλκηδόνας, αλλά και στα διόδια των Μαλγάρων, η πρόσβαση των οχημάτων γινόταν ομαλά όλη τη νύχτα.

Οι αγρότες του νομού Σερρών παρέμειναν στη διάρκεια της νύχτας στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, αλλά και στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Η σιδηροδρομική γραμμή προς τη Βουλγαρία είναι ελεύθερη. Ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα είναι κλειστός για τα φορτηγά . Οι αγρότες προχωρούν σε σταδιακούς αποκλεισμούς της κίνησης των οχημάτων, στον κόμβο του Στρυμονικού στην εθνική Σερρών-Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της ημέρας.

Ανοιχτός είναι ο κόμβος της Αμφίπολης.
Ανοιχτός ήταν στη διάρκεια της νύχτας, ο συνοριακός σταθμός της Εξοχής, στο νομό της Δράμας. Η πρόσβαση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 9 το πρωί, ενώ θα αποκλειστεί από τους αγρότες αμέσως μετά. Αποκλεισμένος παραμένει ο κόμβος της Χρυσούπολης, στην Καβάλα, αλλά και οι οδικοί κόμβοι της Νίκαιας και των Μικροθηβών στη Θεσσαλία.

Χωρίς να δημιουργούν προβλήματα παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών της Χαλκιδικής, στον κόμβο της Τρίγλιας, ενώ ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας ήταν ο συνοριακός σταθμός της Δοϊράνης, αλλά και το τελωνείο των Ευζώνων στο νομό Κιλκίς. Ανοιχτές είναι οι προσβάσεις των οχημάτων προς τους συνοριακούς σταθμούς της Νίκης και της Κρυσταλλοπηγής, στο νομό της Φλώρινας.

Στο νομό των Γρεβενών 40 τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Εγνατίας, ενώ τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί και στη γέφυρα των Σερβίων, στην Κοζάνη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: