Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

«Έπρεπε να τον κρατήσουν»Ο Ολυμπιακός έπρεπε να κρατήσει τον Βαλβέρδε, σύμφωνα με την άποψη του μεγάλου Βασίλη Καραπιάλη, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα του Ολυμπιακού. Είναι καιρός τώρα που η ομάδα παρουσιάζει κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχω χρόνια να δω αυτό το πράγμα. Η ομάδα δεν κάνει ευκαιρίες, δεν μπορεί να αλλάξει μια πάσα με αποτέλεσμα να μην κερδίζει. Αυτή τη στιγμή ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Όλα αυτά είναι απόρροια όσων έγιναν το καλοκαίρι», ήταν τα λόγια του Βασίλη στον Arrena Radio, για να συνεχίσει από εκεί και πέρα, σχετικά με τον Βαλβέρδε.

«Ο Βαλβέρδε είχε βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Έπρεπε να τον είχαν κρατήσει. Φέτος θα φαινόταν περισσότερο η δουλειά του».

Όσον αφορά για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα, ο Κόκκαλης, ο Βασίλης συνέχισε. «Ο πρόεδρος δεν παίζει ποδόσφαιρο, αλλά οι παίκτες. Το θέμα είναι να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές και να κάνουν μέχρι το τέλος αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Βρίσκονται στο -8 και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο.

Θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Η απόδοση του Ολυμπιακού είναι για να κλείνεις την τηλεόραση. Έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως η 10ήμερη άδεια που έδωσε ο Ζίκο στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των εορτών
».

Εν συνεχεία, ανέφερε πως με τον Ζίκο προπονητή, ο Ολυμπιακός δεν έκανε προπονήσεις, αλλά τουρισμό. «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, καθώς ο Σάντος ήταν πολύ διαβασμένος.

Ούτε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε έναν τόσο κακό Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλή άμυνα και χτύπησε τους γηπεδούχους στην κόντρα. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καν ευκαιρίες. Φαίνεται στο γήπεδο ότι η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει. Τα παιδιά δεν δουλεύανε στην προπόνηση. Και όταν γίνεται αυτό δεν έχεις καλή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Μου φαίνεται ότι με τον Ζίκο γινόταν μεγάλος τουρισμός
».

Τέλος, αναφορικά με τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τον Κόκκαλη, τόνισε. «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και ο κόσμος εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρξει ηρεμία και πολύ δουλειά. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε την καινούργια περίοδο. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να υπάρξει ηρεμία για να μην χαθεί και ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: