Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Down…

Είμαι λίγο
down γιατί η προσπάθεια να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από κάποια ελάχιστα ειρωνικά και προσβλητικά σχόλια που αφορούσαν σε μία συγκεκριμένη αναφορά σε προηγούμενο άρθρο, παρεξηγήθηκαν κι από συχνούς αναγνώστες της στήλης την άποψη των οποίων εκτιμώ απεριόριστα. Δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά και δεν ανέχομαι να υποτιμούν κάποιοι τις καλές προθέσεις μου για το αντικείμενο αυτής της επικοινωνίας μας.

Είμαι λίγο περισσότερο
down διότι αρχίζω να διαβάζω τώρα τελευταία και κάποια σχόλια που μπαίνουν σε συγκρίσεις των διοικήσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Κάτι που θεωρώ ότι είναι απολύτως παράλογο και επικίνδυνο για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή μάλιστα που στο αντίπαλο στρατόπεδο τέτοιες πρακτικές μάς έχουν δώσει αμέτρητες στιγμές διασκέδασης.

Και συνεχίζουν να μας δίνουν, όπως με τις πρόσφατες δηλώσεις του Θ. Γιαννακόπουλου για τον Κόκκαλη που προκάλεσαν σεισμικές δονήσεις στα πρασινοενδότερα ή την υποδοχή του μπασκετμπολίστα High sleep με…Hummer, ως πικάρισμα για τη μεταγραφή του στόπερ που δεν έκανε η πράσινη ΠΑΕ. Μακριά από εμάς αυτά, παιδιά…



Πιο πολύ
down συνεχίζω φυσικά να είμαι επειδή η ομάδα είναι…down 8 από την κορυφή και γενικώς στα κάτω της. Είναι, νομίζω, εκ των ων ουκ άνευ η διοικητική επιλογή να στηριχθεί από εδώ και πέρα η ομάδα και οι παίκτες της, ώστε να μπορέσει με νίκες να συνέλθει ψυχολογικά και με σωστή προπόνηση να σταθεί πάλι στα πόδια της και να επανακτήσει δυνάμεις για την ούτως ή άλλως δύσκολη και φορτωμένη συνέχεια της φετινής περιόδου.

Από κει και πέρα, δεν υπάρχει κανείς που να διαφωνεί ότι χρειάζονται για το καλοκαίρι χρήματα και ευστοχία σε επιλογές, όχι μονάχα ευχές και ελπίδες ότι τα φετινά παθήματα θα γίνουν μελλοντικά μαθήματα. Κάποιες κινήσεις που ήδη γίνονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο μέσα στην ομάδα είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Από τα λίγα που βγαίνουν προς τα έξω αυτές τις μέρες, μαθαίνουμε φερ΄ειπείν ότι ήδη έχουν αρχίσει σε πολύ σοβαρό επίπεδο συσκέψεις και σχέδια με στόχο την επιστημονική προστασία και προετοιμασία της ομάδας ώστε να μην κινδυνεύσει ξανά με γενικό κλακάζ από τις διάφορες και διαφορετικές προπονητικές μεθόδους. Προφανώς γίνονται κι άλλα, στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσγείωσης στην πραγματικότητα η οποία φυσικά θα έπρεπε να υπάρχει πολύ νωρίτερα.

Χρήστος Μεγγλίδης

editorial.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: