Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Στα μυστικά του… Προμαχώνα!

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΥΜΙΣΕ… ΚΟΜΙΤΑΤΖΗ!!!

borisof«Κομιτατζίδικα» πράγματα! Τους ξεφτίλισε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ και «καθάρισε» για πλάκα την υπόθεση μπλόκα στον Προμαχώνα για να περάσουν τα βουλγαρικά φορτηγά.

Έκανε μάλιστα επίδειξη ισχύος, καθώς εδώ στο Ελλαδιστάν (όπως πάνε να μας κάνουν οι «πράσινοι» με το γνωστό νομοσχέδιο υπέρ των λαθρομεταναστών), οι υπουργοί της «πράσινης» κυβέρνησης, ασχολούνται με την καταστολή της δραστηριότητας των… αντιπολιτευόμενων bloggers και ανοίγουν μέτωπα με τη νεολαία αλλά και όλη την κοινωνία.

Αν συνεχίσουν έτσι οι του ΠΑΣΟΚ, μετατρέποντας τη χώρα μας σε κράτος μειωμένης κυριαρχίας, αντί για τα «Μυστικά του Βάλτου», σε λίγα χρόνια τα παιδιά μας θα διαβάζουν τα «Μυστικά του Προμαχώνα».

Ο Μπόικο Μπορίσοφ, πήγε λοιπόν στον Προμαχώνα, κατόπιν συνεννόησης, με τον… Γιώργο Παπανδρέου, λέει το Μαξίμου, προφανώς για να μην ξεφτιλιστεί εντελώς ο «πρωθυπουργός» μας και συναντήθηκε με αντιπροσωπεία Ελλήνων αγροτών που πέρασε τα σύνορα.

Και τους έπεισε να ανοίξουν - έστω και προσορινά - τα μπλόκα τους! Ναι, δώσαμε αρμοδιότητες στα εσωτερικά μας σε ξένο ηγέτη, λένε οι ίδιοι οι «πράσινοι»! Είναι απλό: η θλιβερή και λαομίσητη πλέον κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, περίγελος των πάντων, έχει ήδη πέσει, απλά δεν το ξέρει ακόμα!

Μάθημα ηγεσίας

Η προσβλητική και ταπεινωτική για τη χώρα μας επέλαση του ομολογουμένως δυναμικού Βούλγαρου πρωθυπουργού (έχει ζητήσει αποζημιώσεις ύψους 20 δις από την Τουρκία για τους 250.000 Βούλγαρους πρόσφυγες από την Ανατολική Θράκη το 1913!) και η (αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι πολύ αποτελεσματική) παρέμβασή του για να ανοίξουν τα μπλόκα των Ελλήνων αγροτών στον Προμαχώνα και να μπορέσουν να περάσουν τα βουλγαρικά φορτηγά, ανέδειξε για άλλη μια φορά τι σημαίνει πρωθυπουργός και πάνω απ’ όλα ΗΓΕΤΗΣ.

Αυτό που ακριβώς δεν έχουμε εμείς, με αποκλειστικά δική μας ευθύνη. Να το ξαναπούμε: περιορισμένης ευθύνης επιλογές, περιορισμένης ευθύνης κυβέρνηση αφελών (και δυστυχώς και εθνομηδενιστών, που κοιτούν να κάνουν «ιθαγενείς» λαθρομετανάστες και να βγάλουν σταυρούς από τα εθνόσημα, αντί να μιλήσουν με τους Έλληνες αγρότες).

Και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα… Απλά, παρακολουθείστε τη συνέχεια! Ακολουθεί πολιτική φρίκη!

Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και αποδεικνύει που ακριβώς έχουν γραμμένη την ελληνική πολιτική ηγεσία οι γείτονές μας. Θεωρούν απλά την κυβέρνησή μας ανύπαρκτη. Μας πήραν χαμπάρι καθώς είδαν ότι η «κυβέρνησή» (τρομάρα της) μας αδιαφορεί, ότι αδρανεί, ότι δεν μπορεί και δεν έχει την ισχύ να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Οι τίτλοι τέλους για την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θα πέσουν σύντομα. Και ο τόπος θα ανακουφιστεί.

Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: