Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

Νεκρός ένας μαθητής που έπεσε από τον τρίτο όροφο του σχολείου του στο Νέο ΗράκλειοΑπό τον τρίτο όροφο του σχολείου του στο Νέο Ηράκλειο έπεσε ένας 17χρονος μαθητής το πρωί της Τετάρτης. Το παιδί μεταφέρθηκε ευσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου και κατέληξε.

Το παιδί ηταν μαθητής της Γ λυκείου των εκπαιδευτηρίων ΜΑΝΕΣΗ.

Ο διευθυντης του σχολείου μιλώντας πρι λίγο στην εκπομπή
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και στο Γιώργο Παπαδάκη έκανε λόγο για τον
χαρακτήρα του παιδιού χαρακτηριζοντας ως εσωστρεφή.

Οπως είπε ο διευθυντή ο μαθητής δε μπήκε στην τάξη του, αφού μιλούσε στο τηλέφωνο και εντελώς ξαφνικά πετά το κινητό του βγαίνει στο μπαλκόνι του εκπαιδευτηρίου και βουτά στο κενό.


Το κινητό του μαθητή βρίσκετε στα χέρια της Αστυνομίας για να ερευνηθούν
οι κλήσεις του.


Ο νεαρός μαθητής της Γ’ Λυκείου πήγε σήμερα το πρωί στο σχολείο του, λίγο μετά τις 7:30, χωρίς την σχολική του τσάντα. Κάποια στιγμή και ενώ βρισκόταν μέσα στη σχολική αίθουσα, μίλησε με κάποιον στο κινητό του τηλέφωνο. Αμέσως μόλις τελείωσε η συνομιλία, πέταξε το κινητό στο πάτωμα, βγήκε έξω από την αίθουσα και έτρεξε στην Γ΄ πτέρυγα, πάνω από το γήπεδο του μπάσκετ.

Άνοιξε το παράθυρο, πήρε φόρα και πήδηξε στο κενό. Τα τραύματα από την πτώση αποδείχθηκαν μοιραία. Οι καθηγητές αμέσως μόλις συνειδητοποίησαν τι συνέβη, μετέφεραν το παιδί στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα με δικό τους μεταφορικό μέσο.


ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.

ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: