Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα!




Γι' ακόμα μία φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης βγήκε και είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Αποκάλυψε όλο το πράσινο παρασκήνιο και όλα όσα συμβαίνουν φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Πειραιά αποκάλυψε, λοιπόν, ότι οι ακατονόμαστοι έχουν δύο εκπρόσωπους στην ΕΠΟ! Ο ένας είναι ο Νικόλας Πατέρας και ο άλλος ο Αντωνιάδης. Φυσιολογικά και όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι ο Πατέρας θα έπρεπε να πάρει την θέση του Αντωνιάδη.

Αυτό δεν έγινε, όμως και έτσι υπάρχουν δύο εκπρόσωποι του ΠΑΟ μέσα στην ΕΠΟ. Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει και εδώ μιλάμε για παράβαση των κανονισμών. Πως το επιτρέπει άραγε αυτό ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο κύριος Πιλάβιος; Μήπως δεν το γνώριζε; Μήπως έπρεπε να το πει ο Σάββας Θεοδωρίδης και αυτό για να το μάθουν;

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο φέτος με το πράσινο παρασκήνιο να έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού. Έχουν καταπατήσει ακόμα και τους κανονισμούς που υπάρχουν.

Δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Και εμείς ρωτάμε δεν θα παραιτηθεί κανείς γι' αυτή την παρατυπία και την παράβαση που έχει γίνει; Είναι δυνατόν ένας σύλλογος να έχει δύο εκπροσώπους στην ΕΠΟ; Κι όμως φέτος συνέβη και αυτό από τους πράσινους που δρουν παρασκηνιακά.

Φωνάζαμε από το καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν άκουγε. Χωρίς να καταλάβει κανείς άλλαξε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και τώρα ορίστε τι έχουν κάνει. Είναι ντροπή και αίσχος αυτό που συμβαίνει. Ισοπεδώθηκαν τα πάντα.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: