Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Όλοι ΣΕΦ!




Ο Θρύλος «πετάει», οι πρόεδροι το αξίζουν και ο κόσμος πρέπει να πάει την Κυριακή να δει τον αγώνα με τον Άρη (19.00). Αμφίβολος ο Μπουρούσης.

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιαννάκης περιμέναμε μια τέτοια περίοδο. Δηλαδή τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει επιβλητικές νίκες στις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης και να παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ.

Αυτό που αξίζει ο κόσμος του και βεβαίως οι πρόεδροί του, χάρη στις προσπάθειες των οποίων έχει φθάσει ο Θρύλος σε αυτό το επίπεδο. Και για χάρη των Αγγελόπουλων και των παικτών του Γιαννάκη, ο κόσμος πρέπει το απόγευμα της Κυριακής (ΣΚΑΙ-19.00) να κατακλύσει το ΣΕΦ στον δύσκολο αγώνα με τον Άρη.

Πλέον δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια και μουρμούρα, παρά μόνο για ενθουσιασμό και στήριξη στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια ήταν χάρμα ιδέσθαι και έκανε περήφανο και τον τελευταίο του οπαδό. Πλέον όλοι έχουν καταλάβει γιατί οι Αγγελόπουλοι έδωσαν 20 εκατομμύρια δολάρια για να φέρουν τον παικταρά που λέγεται Τζος Τσίλντρες.

Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με το τι έγινε πέρσι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Αμερικανός σούπερ-σταρ κάνει φέτος όργια. Και μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν από νίκη σε νίκη.

Δύσκολα ο Μπουρούσης

Στη Βιτόρια εκπληκτικός ήταν και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση θα έχει να θυμάται και την αγκωνιά του Τελέτοβιτς. Ο Έλληνας σέντερ έσπασε τη μύτη του, το Σάββατο δεν προπονήθηκε και στον αγώνα με τον Άρη δύσκολα θα αγωνισθεί. Ο ίδιος θέλει να παίξει, αλλά το πιθανότερο είναι ο Γιαννάκης να τον αφήσει εκτός δωδεκάδας.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να κάνουν το καθήκον τους και να συνεχίσουν το αήττητο σερί του Θρύλου στο ΣΕΦ.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: