Όλοι μια γροθιά
Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σωκράτης Κόκκαλης συνοδευόμενος από τους Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΘΥΡΑΣ 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τρεις άξονες, οι οποίοι είχαν να κάνουν με την αποτίμηση των λαθών της φετινής σεζόν, τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και εκείνες που θα λάβουν χώρα μακροπρόθεσμα.

Αναγνώρισε τα λάθη του

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού παραδέχτηκε τις λανθασμένες του επιλογές που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει ο Θρύλος μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά μίλησε ανοικτά για κακές επιλογές προπονητών, ενώ τόνισε πως άφησε τον Ζίκο τόσο καιρό, καθώς πίστευε μέχρι την ύστατη ώρα, ότι η ομάδα θα ορθοποδήσει. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε ποτέ και έτσι ο Βραζιλιάνος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν.

Ενωμένοι για το καλό του Θρύλου

Την ίδια ώρα ο Σωκράτης Κόκκαλης ζήτησε την στήριξη των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και καλύτερη συνεργασία για όλα τα θέματα που θα προκύψουν.

Παράλληλα, τους επισήμανε πως ήταν απαράδεχτες οι σκηνές που έλαβαν χώρα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, όταν αρκετά καθίσματα καταστράφηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τους ίδιους τους φίλους του Ολυμπιακού.

Οι οργανωμένοι συμφώνησαν πως ήταν αδικαιολόγητες, αλλά τόνισαν πως οι δράστες δεν ήταν μέλη της ΘΥΡΑΣ 7.

Να σημειώσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ζήτησε την βοήθεια των οργανωμένων και στο θέμα των νυχτοπερπατημάτων των παικτών του Ολυμπιακού.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης θέλει όποτε πέφτει κάτι στην αντίληψη τους να ενημερώνεται άμεσα έτσι ώστε να επιληφθεί της κατάστασης άμεσα.

Χάραξαν πορεία

Άπαντες συμφώνησαν πως πρέπει μία γροθιά να τα δώσουν όλα για το καλό του Ολυμπιακού. Και οι δύο πλευρές έδωσαν εγγυήσεις πως θα παλέψουν προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να επανέλθει στην κορυφή της Σούπερλιγκ.

Τόσο διοίκηση όσο και οργανωμένοι αναμένεται να αποτελέσουν την ασπίδα του κορυφαίου συλλόγου της χώρας που η θέση του είναι μόνο στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και πουθενά αλλού.

RED PLANET