Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

24 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

dsc_0064.jpg
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΤΕΝΤΑ Ώρα 11.00-17.00. Dance Camp Ενηλίκων. Διδάσκουν οι σχολές χορού “Barracas” και “Step by Step”. Πληροφορίες στο www.dimosmoschatou.gr
ΤΕΝΤΑ Ώρα 17.00-19.00. Παιδικός χορός. Τα παιδιά των νηπιαγωγείων, των παιδικών σταθμών και της Α’ και Β’ τάξης όλων των Δημοτικών σχολείων του Μοσχάτου θα διασκεδάσουν με τραγούδι, χορό και πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις. Παρουσιάζει ο μίμος Σταύρος Ντάφλος.

ΤΕΝΤΑ Ώρα 20.00. Λαϊκό γλέντι, με ούζο και μεζέδες. Πρόγραμμα με την ορχήστρα του «Εμπατή North». Συμμετέχει ο Σπύρος Σπυράκος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Αφιέρωμα στους μικρούς φίλους του Καρναβαλιού
Λ. Μακρυγιάννη Ώρα 12.00. Παιδική παρέλαση με τη συμμετοχή Δημοτικών σχολείων τηςπόλης και ομάδων μικρών καρναβαλιστών. Η παρέλαση θα εμπλουτιστεί με ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς, ειδικά αποκριάτικα θέματα για παιδιά, άρματα, εντυπωσιακές χορογραφίες, μαζορέτες και φαντασμαγορικά μπαλονοθεάματα!

ΤΕΝΤΑ Ώρα 12.30. Παιδική μασκαράτα. Όλοι οι μικροί μας φίλοι που θα μεταμφιεσθούν θα συμμετέχουν σε αποκριάτικα παιχνίδια με κλόουν και ζογκλέρ. Διακρίσεις για τις πιο έξυπνες και ευρηματικές μεταμφιέσεις. Παρουσίαση Σταύρος Ντάφλος.

ΤΕΝΤΑ Ώρα 16.30-18.30. Παιδικός Χορός. Τα παιδιά Γ’-ΣΤ’ τάξης όλων των Δημοτικών σχολείων του Μοσχάτου θα διασκεδάσουν με τραγούδι, χορό και ομαδικά παιχνίδια με πολλές εκπλήξεις. Παρουσιάζει ο μίμος Σταύρος Ντάφλος.

ΤΕΝΤΑ Ώρα 20.00 Βραζιλιάνικη, Κουβανέζικη και λάτιν βραδιά Φαντασμαγορικό show σε χορογραφίες Joe Williams και ζωντανή ορχήστρα. Συμμετέχουν η σχολή χορού “Salsa Caliente” με την Ιωάννα Μπαφνάκου, η σχολή χορού “Just Dance” με την Λίνα Ορεστίδου και η σχολή χορού "Barracas" με τη Σοφία Μέρλου και την Τάνια Τζοβάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: