Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΝΟΒΕΛΙΝΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΜΕ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βάλτερ Νοβελίνο θέλουν τον Ολυμπιακό τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία τις τελευταίες ώρες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα το θέμα θα λήξει θετικά. "Σε λίγες ώρες θα είναι επίσημο", αναφέρουν δεκάδες ιταλικές ιστοσελίδες και συνεχίζουν: "Ο Νοβελίνο είναι έτοιμος να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού".

Δεν λείπουν, μάλιστα, και δηλώσεις του Νοβελίνο επί του θέματος, με τον 56χρονο τεχνικό να παραδέχεται το "φλερτ" με τους Πειραιώτες. "Υπάρχει ενδιαφέρον, πρέπει να δω τι θα κάνω", λέει ο Νοβελίνο. "Πρέπει να εξετάσω την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Δεν ψάχνω νέο συμβόλαιο, αλλά επιθυμώ να αποδείξω πολλά. Πριν από μερικά χρόνια με θεωρούσαν ως έναν από τους κορυφαίους. Είμαι Ιταλός προπονητής και προτιμώ ομάδα από την Ιταλία. Χρειάζεται σκέψη. Δεν αναζητώ ένα μεγάλο συμβόλαιο αλλά ένα πλάνο στο οποίο μπορώ να τα πάω καλά. Την υπόθεση χειρίζονται οι μάνατζέρ μου."

Ο Νοβελίνο έχει πλούσια καριέρα σε ιταλικές ομάδες, αφού κατά καιρούς έχει κάτσει στους πάγκους των Ρετζίνα, Τορίνο, Σαμπντόρια, Νάπολι, Πιατσέντζα και Περούτζια. Μεγαλύτερη επιτυχία του θεωρείται το πέρασμα από την Σαμπντόρια το 2002, με την οποία αφού κέρδισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, την οδήγησε στην έξοδο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την επόμενη κιόλας περίοδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ

Πάντως από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή, ούτε με τον Νοβελίνο, ούτε με κάποιον άλλο και ούτε πρόκειται να ασχολούνται με ότι σενάρια μπλέκουν την ομάδα. Μάλιστα επισημαίνουν ότι προπονητής της ομάδας είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και με αυτόν θα βγάλουν την χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: