Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

«Τους πόνεσε»



Δεν τον έχουν ξεχάσει τον Παπαλουκά οι οπαδοί της Κάχα Λαμποράλ. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο παρκέ ο αρχηγός του Θρύλου αποδοκιμαζόταν από τους Βάσκους.

Τους έχει κάνει αρκετές κηδείες στο παρελθόν τον θυμούνται από πέρυσι και τώρα θα τον θυμούνται και γι' αυτά που τους έκανε χθες. Η… κόντρα των δύο πλευρών συνεχίστηκε και μετά το τέλος του ματς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού όταν αποχωρούσε για τα αποδυτήρια έστελνε φιλιά στην εξέδρα με αποτέλεσμα να δεχτεί αρκετά αντικείμενα.
Όλα τα λεφτά, πάντως, ήταν ο Λίνας Κλέιζα. Ο Λιθουανός παικταράς αποχωρούσε περπατώντας από το γήπεδο και έστελνε φιλιά σε όλους τους οπαδούς της Κάχα, οι οποίοι είχαν αφηνιάσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι Βάσκοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν και αυτό φάνηκε στην συνέχεια όταν ο Μπουρούσης πήγε για να κάνει δηλώσεις.

Είχαν μαζευτεί από πάνω του και ούρλιαζαν και ο σέντερ του Θρύλου άνοιξε διάλογο μαζί τους.
"Τους πόνεσε" Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο Μπουρούσης μίλησε για το ματς που μετά από καιρό έκανε ένα καλό παιχνίδι και είπε: "Νομίζαμε ότι συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά, αλλά συμβαίνουν και αλλού. Δεν θα σταθούμε σε αυτά τα γεγονότα, γιατί προφανώς τους πονάει η ήττα. Πήραμε μία σημαντική νίκη.

Πέρυσι είχαμε πάρει τη νίκη που μας έδωσε την πρώτη θέση. Αυτό ήταν το σκεπτικό μας και φέτος και το πετύχαμε", τόνισε ο Μπουρούσης, ενώ για την δική του απόδοση είπε: "Το τελευταίο διάστημα δεν παίζω καλά και δεν είχα βοηθήσει την ομάδα. Νομίζω ότι έκανα μία καλή αρχή", ήταν τα λόγια του Γιάνναρου.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: