Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ληστές πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Κόρινθο



Σε εξέλιξη βρίσκεται καταδίωξη ληστών στην Κόρινθο. Νωρίτερα, οι δράστες είχαν ληστέψει υποκατάστημα της Eurobank στο Βραχάτι Κορινθίας. Κατά τη διαφυγή τους, τους εντόπισαν αστυνομικοί.

Περιπολικά καταδίωξαν το όχημα των δραστών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών με καλάσνικοφ. Το περιπολικό έπιασε φωτιά και οι αστυνομικοί το εγκατέλειψαν στον κόμβο του Βραχατίου, στην εθνική οδό.
Η καταδίωξή τους συνεχίζεται από άλλα περιπολικά που έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί ένας αστυνομικός από τους πυροβολισμούς των δραστών.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας αυτή την ώρα στην Κορινθία για τη σύλληψη των δύο ληστών, οι οποίοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ αστυνομικούς που τους καταδίωκαν.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Αθήνα, μαζί με ελικόπτερο, σπεύδουν στην περιοχή, ώστε να βοηθήσουν στις έρευνες, ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι οι δράστες πρόλαβαν και διέφυγαν.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:00.

Οι ληστές εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Eurobank στην Κόρινθο και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους, ήρθαν αντιμέτωποι με αστυνομικούς.
Οι δράστες δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον των αστυνομικών με τα καλάσνικοφ που κρατούσαν στα χέρια τους και επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο τζιπ, με το οποίο και διέφυγαν.

Το τζιπ καταδιώχθηκε από περιπολικά, αλλά μετά από συνεχείς πυροβολισμούς, μία σφαίρα έπληξε τη μηχανή ενός από τα περιπολικά, με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να βγάζει καπνούς.
Οι αστυνομικοί το εγκατέλειψαν στον κόμβο του Βραχατίου, στην εθνική οδό.

Στην ίδια τοποθεσία, βρέθηκε και το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι ληστές για τη διαφυγή τους. Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ οι δράστες έφυγαν πεζοί και κρύβονται στα βουνά της περιοχής. Των ερευνών για τον εντοπισμό τους προϊσταται ο Αττικάρχης, Γ.Ραχωβίτσας.

ΖΟΥΓΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: