Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Μαραθώνιος αλληλεγγύης Συγκινητική η ανταπόκριση στο Μαραθώνιο για την Αϊτή

Ήχος από το ΣΚΑΪ 100,3 Εικόνα από το ΣΚΑΪ TV και το ΣΚΑΪ.gr μέσω WEB TV

Θερμή η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του ΣΚΑΪ και της UNICEF για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής. Μόνο από τα τηλεφωνήματα και τα SMS των πολιτών τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής ξεπερνούν τo 1,7 εκατ. ευρώ.

Το Μαραθώνιο Αλληλεγγύης συντονίζουν ο Άρης Πορτοσάλτε, η Σία Κοσιώνη και ο Χρήστος Φερεντίνος μαζί με όλο το δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ακόμα, το Μαραθώνιο στηρίζουν ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμό σε Αθήνα και Περιφέρεια, καθώς και τραγουδιστές, ηθοποιοί, άνθρωποι των γραμμάτων, πολιτικοί, μαθητές σχολείων και φοιτητές, που καθόλη τη διάρκεια της ημέρας περνούν από το Ζάππειο, όπου πραγματοποιείται ο Μαραθώνιος.

Αναλυτικά η λίστα με τους αρωγούς και υποστηρικτές του Μαραθωνίου. Πατήστε ΕΔΩ

Μήνυμα αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο λαό της Αϊτής απέστειλε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αναφερόμενος στο Μαραθώνιο του ΣΚΑΪ και της UNICEF. "Είναι χρέος όλων μας να συνεισφέρουμε ό,τι μπορούμε σε έναν πολύπαθο λαό που υπέφερε από φτώχεια, πολιτική αστάθεια, δημοκρατικό έλλειμμα και διεθνή εγκατάλειψη" επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: