Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

«Όλοι ενωμένοι»



Σαν μια γροθιά θα συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν ο Θρύλος. Αυτό βγήκε από τη συνάντηση που είχαν το Σάββατο, η Θύρα 7 με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και όπως κάνει όλες τις φορές, που η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ο πρόεδρος έχει αποφασίσει να την πάρει στις πλάτες του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, κάνει συναντήσεις επί συναντήσεων, συζητήσεις επί συζητήσεων και επισκέψεις επί επισκέψεων, προκειμένου να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Έχει καταλάβει πως από αυτόν εξαρτώνται πολλά, κάτι το οποίο φάνηκε στη συνάντηση που είχε το Σάββατο με αντιπροσωπεία της Θύρας 7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα είναι η αλήθεια και όλοι συμφώνησαν πως σαν μια γροθιά, όλοι ενωμένοι, ο Θρύλος θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση του τίτλου και με όσες ελπίδες έχει. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να τα παρατήσει και μπορεί οι ώρες να είναι δύσκολες, παίκτες, διοίκηση, κόσμος, όλοι, πάντως, θα βάλουν από ένα λιθαράκι, ώστε να αποτελέσει παρελθόν αυτή η κακή παρένθεση.

Αποφασίστηκε πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι πολύ καλύτερη από εδώ και πέρα, η Θύρα 7 θα είναι κοντά στην ομάδα και με την πύρινη δύναμή της, θα βοηθήσει όσο μπορεί για να έρθει ακόμα ένα τρόπαιο στον Ολυμπιακό. Από τη μεριά του ο Κόκκαλης, δεν αφήνει το πρωτάθλημα και έδωσε για μια ακόμα φορά το σύνθημα της αντεπίθεσης.

"Η ομάδα συνεχίζει έτσι όπως είναι έως το καλοκαίρι. Όλοι ενωμένοι θα είμαστε. Δεν αφήνουμε το πρωτάθλημα και θα το κυνηγήσουμε έως το τέλος", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προέδρου, ο οποίος θα τα δώσει όλα και αυτός για να δει την ομάδα μας πρωταθλήτρια.

Άρα, από εδώ και πέρα, όλοι μαζί, ενωμένοι σαν γροθιά, θα έχουν τη δυνατότητα να τροφοδοτήσουν με δύναμη την ομάδα, που τόσο πολύ την έχει ανάγκη και από τη μεριά τους οι παίκτες μας, θα τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: