Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΞΑΦΝΙΚΑ στα γραφεία της ΠΑΕ ο Καστίγιο



Σύμφωνα με πληροφορίες του RedPlanet.gr, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Νέρι Καστίγιο με σκοπό να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στους "ερυθρόλευκους".

"Είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό", τονίζουν από την διοίκηση με τους νέους όρους της Σαχτάρ καθώς δεν συμφωνούν οι Πειραιώτες. Το γεγονός όμως πως ο Μεξικανός πήγε ξαφνικά στα γραφεία, ίσως φέρει κάποια θετική εξέλιξη.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Καστίγιο Χωρίς να είναι προγραμματισμένο, ο Νέρι Καστίγιο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, παρουσιάστηκε στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ στην περιοχή της Καστέλας του Πειραιά, με σκοπό να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από την Σαχτάρ στον Ολυμπιακό.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη ίσως κρύβει κάποιες θετικές εξελίξεις για την επιστροφή του Μεξικανού στον Ολυμπιακό. Πάντως από την πλευρά της η διοίκηση των Πειραιωτών τις τελευταίες μέρες ξεκαθάρισε πως με τους νέους όρους της ομάδας του Ντόνετσκ, δεν πρόκειται να επέλθει συμφωνία. Ενώ αρχικά οι δύο σύλλογοι τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι, δηλαδή δανεισμός του Νέρι Καστίγιο για 1.5 χρόνο με το ποσό του 1.500.000 ευρώ, οι Ουκρανοί ξαφνικά άλλαξαν τους όρους, για παραχώρηση του παίκτη για 1 χρόνο με 1.700.000 ευρώ, κάτι στο οποίο απάντησαν αρνητικά οι "ερυθρόλευκοι".

Φήμες πάντως, που δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ, κάνουν λόγο πως υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει νέα συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Σαχτάρ για την ολοκλήρωση δανεισμού του Μεξικανού. Μάλιστα ο αδελφός του ποδοσφαιριστή, Άλεξ που λειτουργεί ως μάνατζερ στην υπόθεση, αισιοδοξεί πως σήμερα Τρίτη (26/1) θα έρθει το απαραίτητο χαρτί από την ομάδα του Ντόνετσκ.

Νέο φαξ Ολυμπιακού στη Σαχτάρ

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έστειλε νέο φαξ στη Σαχτάρ και ξεκαθάρισε επίσημα στον σύλλογο του Ντόνετσκ πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο με τους νέους όρους που πρότειναν οι Ουκρανοί (1.700.000 ευρώ για 1 χρόνο).

Η πειραϊκή ΠΑΕ θα συμφωνήσει για τον δανεισμό του Μεξικανού μόνο με τους αρχικούς όρους, δηλαδή για 1.5 χρόνο με 1.500.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο Νέρι Καστίγιο για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, είναι διατεθειμένος να βάλει μέχρι και από την τσέπη του λεφτά!


RED PLANET

Δεν υπάρχουν σχόλια: