Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Π. Φάληρο-Ολυμπιακός 5-8



Άκριβώς ίδια ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Α1 πόλο με την έναρξη του δεύτερου γύρου. Οι Πειραιώτες νίκησαν με 8-5 εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο όπως και εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν στο Παπαστράτειο.

Π. Φάληρο-Ολυμπιακός 5-8 Με το ισχνό 1-2 ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο για τον Ολυμπιακό, που καθάρισε τη νίκη στην επόμενη περίοδο.

Με ένα επιμέρους 0-3, η διαφορά ανέβηκε στα τέσσερα γκολ, ενώ οι Πειραιώτες ξέφυγαν με 2-7 και ενώ απέμενε μόλις ένα οκτάλεπτο.
Στην τελευταία περίοδο, η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου "κατέβασε στροφές", η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πέτυχε τρία γκολ έναντι ενός του Ολυμπιακού και έτσι το τελικό 5-8 χάρισε την 12η νίκη στους φιλοξενούμενους σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1.

Να τονιστεί, ότι εκτός αποστολής έμειναν ο Αντρια Κομάντινα και ο Χρήστος Φλώρος που ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ την Δευτέρα θα ξεκινήσει από τα γραφεία του Ολυμπιακού η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού με την Παρτιζάν που θα διεξαχθεί την Τετάρτη(3/2) στο Κολυμβητήριο Πειραιά για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 1-2, 3-1

Π.Φάληρο (Θ.Βλάχος): Κόλιανιτς 2, Λι Γιουν 1, Γεννηδουνιάς 1, Κουτσιαλής 1


Ολυμπιακός (Β.Πάτερος): Χατζηθεοδώρου 2, Γ.Αφρουδάκης 2, Χ.Αφρουδάκης 1, Βλοντάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Ντόσκας 1


Ο Βαγγέλης Πάτερος, δήλωσε μετά το ματς: "Το παιχνίδι αυτό είναι τελείως διαφορετικό από τον αγώνα που θα δώσουμε την Τετάρτη με την Παρτιζάν, στο οποίο πρέπει να εμφανιστούμε πιο συγκεντρωμένοι. Στην Ελλάδα όταν δεχόμαστε 4 ή 5 γκολ δεν χάνουμε από καμία ομάδα, αλλά γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα που παρουσιάσαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: