Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από σχολείο στο Μαρούσι και έγινε πρόταση αφαίρεσης των θρησκευτικών συμβόλων στον Παπανδρέου!!!

Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκε χθες το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ίμβρου και Αρτέμιδος.
Άγνωστοι δράστες, εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου και αφού... ανέγραψαν συνθήματα σε τοιχίο του σχολείου, αφαίρεσαν από ιστό την Ελληνική Σημαία και διέφυγαν.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Μετά από αυτό το γεγονός, αναμένεται πως δεν θα βρεθούν οι δράστες, ενώ εύλογη είναι η απορία: Τι θα γινόταν εάν έκλεβαν την Αλβανική ή την Τουρκική σημαία; Εννοείται στην Αλβανία ή στην Τουρκία, αφού εδώ στην Ελλάδα δεν βρέθηκε ακόμη (ευτυχώς) σε σχολείο εκείνος ο εκπαιδευτικός που θα "σηκώσει" την σημαία άλλου κράτους!!!

Κατάργηση των θρησκευτικών συμβόλων σκέφτεται ο Παπανδρέου;
Σήμερα όμως υπήρξε και μία παραπλήσια "απώλεια"... με θέμα κατάργησης θρησκευτικών συμβόλων στην Ελλάδα!!! Το ερώτημα έθεσε στον πρωθυπουργό μας, Πολωνός βουλευτής στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η απάντηση του κ. Παπανδρέου χρήζει ερμηνειών. Αρχικά υπενθύμισε ότι ο προπάππος του ήταν Πολωνός και πρόσθεσε ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν αποκλείεται να τεθεί στο μέλλον στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής...!

"Είναι ένα δύσκολο θέμα, καθώς πρέπει να ισορροπήσουμε μεταξύ παράδοσης και δικαιωμάτων", είπε ο κ. Παπανδρέου και κατέληξε λέγοντας με νόημα: "Είναι ένα δύσκολο θέμα, αλλά εδώ είμαστε για τα δύσκολα..."

Μήπως κάποιος πρέπει να πει στον Γιώργο πως καλά θα κάνει να ξεκινήσει από την δύσκολη εκμάθηση οδήγησης ποδηλάτου και αργότερα να... συνεχίσει με άλλα δυσκολότερα;

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: