Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Έγκλημα!



Ακόμα και τώρα που ο Ολυμπιακός είναι επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας οι άλλοι τρέμουν. Φοβούνται και την σκιά τους και έχουν θορυβηθεί βλέποντας την ομάδα μας να μην πετάει λευκή πετσέτα και να μην τους χαρίζει τίποτα. Είμαστε αποφασισμένοι να τους το πάρουμε, αλλά και αυτοί είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να μας σταματήσουν.

Στο παιχνίδι με τον Άρη ετοιμάζονται να κάνουν όργια. Διαιτητής της αναμέτρησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον ακατονόμαστο ορίστηκε ο Σπάθας. Ο παρατηρητής του συγκεκριμένου αγώνα μας ξυπνάει μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν. Πρόκειται για τον Δούρο, ο οποίος ορίστηκε ως παρατηρητής στο ματς του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κάνουν ό,τι μπορούν γιατί τρέμουν ακόμα τον Ολυμπιακό. Καλύτερα να όριζαν τον… Πατέρα σε αυτό το ματς. Θα το ξέραμε και εμείς τι θα γινόταν. Όχι ότι τώρα δεν ξέρουμε τι ετοιμάζουν. Το θέμα είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός. Που είναι η αντίδραση της ομάδας μας. Ναι, με την απομάκρυνση του Ζίκο δεν πετάμε λευκή πετσέτα, αλλά από την άλλη κάντε κάτι. Οι άλλοι συνεχίζουν να λειτουργούν με… πλάγιους τρόπους και εμείς είμαστε απλοί παρατηρητές.

Ακόμα διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ

Και επειδή πρέπει να φρεσκάρουμε την μνήμη μας και να ξέρουμε τι είχε κάνει ο Σπάθας με τον βάζελο σας επισημαίνουμε ότι είχε σφυρίξει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ακόμα διαμαρτύρονται για εκείνη την διαιτησία του Πειραιώτη ρέφερι.

Είχε "πνίξει" πέναλτι υπέρ του Κουτσιανικούλη στο 57ο λεπτό το οποίο είχε γίνει από τον Σαριέγκι. Έστηνε το τοίχος στα 12 μέτρα και όχι στα 9! Το αποκορύφωμα φυσικά ήταν ότι, ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 και ο ΠΑΟΚ πίεζε για την ισοφάρισε απέβαλλε στο 86' τον Ίβιτς.

Το… μενού του Σπάθα είχε δηλαδή και κόκκινη και πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ. Θα θυμάστε όλοι ότι οι Θεσσαλονικείς έβραζαν για την κάκιστη διαιτησία του Σπάθα και είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα για τα όργια που έκανε.

Τώρα τον βάζουν ξανά να παίξει τον ΠΑΟ και μάλιστα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα σφυρίξει ο Σπάθας και όλοι καταλαβαίνετε ότι ακόμα τρέμουν. Στον Ολυμπιακό καλό θα είναι να ξυπνήσουν. Μην ασχολούμαστε άλλο με τον Ζίκο, πάει πέρασε αυτό και η ζωή συνεχίζεται. Μας έχουν πιάσει στον ύπνο και οργιάζουν.

Δείτε στο 5.25 που στήνει το τοίχος και στην συνέχεια το πέναλτι που δεν δίνει στον Κουτσιανικούλη.

GAVROS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: