Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

«Πετάει» ο Ντάτολο!



Τρίβουν τα μάτια τους Μπάντοβιτς και Νινιάδης με την απόδοση του Ντάτολο στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δεν έχει προλάβει να συμπληρώσει ούτε μερικές ημέρες στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημά μας και ήδη έχει φροντίσει να αφήσει με ανοιχτό το στόμα τους συμπαίκτες του.

Ο λόγος γίνεται για τον Χέσους Ντάτολο, που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό έως το τέλος της φετινής περιόδου, έστω και ως δανεικός. Ο Αργεντίνος χαφ, δείχνει να έχει έρθει στο λιμάνι με τεράστια όρεξη για δουλειά και αυτό αποτυπώνεται από την απόδοσή του στις προπονήσεις που έχει λάβει μέρος.

Τρέχει, μαρκάρει, δεν διαμαρτύρεται, δεν κουράζεται και με λίγα λόγια, δείχνει τέτοια θέληση, που σε καμία περίπτωση, μια τέτοια συμπεριφορά, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη.

Όπως προκύπτει από τις προπονήσεις, ο Ντάτολο έχει έρθει στον Ολυμπιακό για να δουλέψει και όχι απλά να παίξει μπάλα ή να κάνει το χόμπι του. Ξέρει σε ποιον σύλλογο θα ανήκει έως το καλοκαίρι και θα προσπαθήσει να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο και για να ακριβολογούμε, σε κάποιον αγώνα του Θρύλου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτό να γίνει λίαν συντόμως και συγκεκριμένα στον ερχόμενο του πρωταθλήματος, που είναι αυτός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ναό. Ο Ντάτολο, δεν μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί σε πλήρες 90λεπτο ακόμα, αλλά εφόσον κριθεί σκόπιμο και σωστό, ίσως να παίξει μερικά λεπτά στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, το οποίο έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Αφενός ο ΠΑΟΚ μας έχει πλησιάσει και αφετέρου, οι Μπάντοβιτς-Νινιάδης, αναλαμβάνουν ξανά την ομάδα, μετά από τα παιχνίδια με την Καβάλα. Αν παρθεί ως ελάχιστο δείγμα λοιπόν, η απόδοση του Ντάτολο στις προπονήσεις, τότε, αν χρησιμοποιηθεί έστω και λίγο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όλα δείχνουν πως θα έχει καλή απόδοση.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: