Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τζόλε: «Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε»

Αισιόδοξος ότι η υπόθεση τίτλος είναι ακόμα ανοιχτή για τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA. «Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Σε καμία περίπτωση δεν χάθηκε τίποτα» τόνισε ο πρώην αρχηγός των ερυθρόλευκων, που εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο δίδυμο Μπάντοβιτς–Νινιάδη ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βοήθησει από κάποιο πόστο την ομάδα αν του ζητηθεί.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτεβιτς αναφέρθηκε στην παρουσία του Ζίκο στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι μπορεί στην αρχή να φάνηκε ότι τα προβλήματα είχαν λυθεί, αλλά στην ουσία είχαν απλά καλυφθεί.

Για το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Όπως ήρθαν τα πράγματα οι Μπάντοβιτς-Νινιάδης είναι τα πιο κατάλληλα άτομα για αυτή τη θέση. Είναι πέντε χρόνια κοντά στην ομάδα, και γνωρίζουν πράγματα».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ελπίδες για τον τίτλο, ο Τζόρτζεβιτς είπε ότι,αν η ομάδα βρεί την ψυχολογία και την ταυτότητα της, τίποτα δεν θα έχει χαθεί. «Αν έρθουν ένα-δυο αποτελέσματα όλα γίνονται. Αλλά ο Ολυμπιακός στη φάση που βρίσκεται σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τα παρατήσει. Κι εμείς κάποια στιγμή με τον Μπάγεβιτς ήμασταν στο +7 και ξαφνικά βρεθήκαμε στο -2 και το πήραμε τελευταία αγωνιστική. Δηλαδή όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κάτι να μην έχουμε δει».

Τέλος για το αν θα αναλάμβανε κάποιο πόστο στην ομάδα ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς δεν απέκλεισε τίποτα. «Δεν γνωρίζω, ούτε είναι καθαρά θέμα δικό μου αν θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Έχουν παραμείνει τα πράγματα ως είχαν, από τότε με την αποχώρηση του Κετσπάγια που βγάλαμε την ανακοίνωση. Με τον πρόεδρο έχουμε βρεθεί μόνο τότε, δεν έχουμε ξανασυναντηθεί, δεν μιλήσαμε για κάτι νεότερο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με ξέρουν τόσα χρόνια σαν άνθρωπο, σαν χαρακτήρα. Αν θεωρήσουν ότι μπορώ να βοηθήσω, για μένα είναι μια ομάδα που αγάπησα πολύ κι έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Όμως το τι θα γίνει ο καιρός θα το δείξει. Δεν μ' αρέσει να κάνω προβλέψεις, αλλιώς θα έλεγα και το... φλυτζάνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: