Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ίωση ο Μέλμπεργκ

Χωρίς τον Όλοφ Μέλμπεργκ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη. Ο Σουηδός αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στο σπίτι του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον «Δικέφαλο» είναι αμφίβολη.

Όσον αφορά τον Ντουντού, από χθες ο Βραζιλιάνος μέσος προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του, αλλά είναι άγνωστό αν θα δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ματς.

Τέλος, ο Ντάτολο προπονήθηκε για δεύτερη φορά με τους «ερυθρόλευκους» και σταδιακά προσαρμόζεται στα νέα για εκείνον δεδομένα. Ο Αργεντινός είναι αρκετά πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η προπόνηση της Πέμπτης ορίστηκε στις 11:00 το πρωί.

Ίσως να μην φύγει ο Λεντέσμα

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραχώρηση του Κριστιάν Λεντέσμα στην Μπόκα Τζούνιορς. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο «λύκος» δεν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, εκτός αν ζητήσει ο ίδιος να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μάλιστα, ο Αργεντινός παίκτης φέρεται να έχει συζητήσει ήδη με την Μπόκα, προκειμένου να είναι έτοιμος αν του ζητηθεί η δική του γνώμη για τη μεταγραφή του. Η πρόταση της αργεντίνικης ομάδας για την απόκτηση του 31 ετών μέσου κρίνεται καλή, αλλά ο Μπάντοβιτς παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του Λεντέσμα.

ΒΑΜ.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: