Με Παπαλουκά στη Θεσσαλονίκη
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο τον Άρη για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας (ΕΤ 1, 19:00). Οι ερυθρόλευκοι έχουν το πλεονέκτημα των 14 πόντων, αφού είχαν νικήσει τον Άρη στο Σ.Ε.Φ με 78-64, αλλά αυτό δεν είναι ικανό να εφησυχάσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες του. Άπαντες είναι συνειδητοποιημένοι ότι πρόκειται για έναν ημιτελικό και θέλουν να ξαναβρεθούν στον τελικό του θεσμού.

Στην αποστολή ο αρχηγός

Ο αρχηγός της πειραϊκής ομάδας, Θοδωρής Παπαλουκάς, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού κι έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη Θεσσαλονίκη. Ο Τεό αγωνίστηκε τελευταία φορά πριν από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Άρη στις 23/12/09. Η απουσία του σχεδόν ένα μήνα από αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι λογικό να έχει επηρεάσει το ρυθμό του Παπαλουκά και η σωστή επάνοδος του είναι ο πρώτος στόχος για τους ερυθρολεύκους.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γλυνιαδάκης που είναι άρρωστος, ο Σλούκας και ο Μπέβερλι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Διαφορετικός Άρης

Μπορεί να έχουν περάσει 28 μέρες από την προηγούμενη αναμέτρηση, αλλά ο Άρης έχει αλλάξει πολλά πράγματα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο, αφού αντικατέστησε τον Φώτη Κατσικάρη. Σε σχέση με το πρώτο ματς δεν υπάρχει στο ροστερ και ο Χουάν Ντίξον, αλλά αγωνίζεται πλέον ο Σέρβος Πάουνιτς, που έχει δώσει ισορροπία στην περιφέρεια του Άρη.

RED PLANET