Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Πρόταση για Λεντέσμα



Η Μπόκα Τζούνιορς έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Κρίστιαν Λεντέσμα. Δεν αποκλείεται να δοθεί, αφού οι Αργεντίνοι τον θέλουν πολύ.

Πρόσφατα, μάλιστα, οι Αργεντίνοι είχαν γράψει πως η Μπόκα θέλει τον Λεντέσμα και πως έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να τον κάνει δικό της. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μπόκα έχει κάνει πρόταση για την απόκτησή του και δείχνει να τον θέλει πάρα πολύ. Ούτως ή άλλως, ο Αργεντίνος έχει δείξει, όποτε αγωνίστηκε, πως έχει τα φόντα να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και προφανώς αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ιθύνοντες την Μπόκα.

Αρχικά, έχει γίνει κάποιος λόγος για χρήματα, αλλά αν κολλήσει κάπου εκεί το θέμα, τότε ενδέχεται να μας προτείνουν μερικούς παίκτες, που μπορούν να έρθουν στο λιμάνι. Δεν θα μας κακοπέσει καθόλου αυτό το πράγμα, αφού έχουμε ανάγκη από ενίσχυση.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, από τη στιγμή που αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις και το εν λόγω σενάριο έχει επιβεβαιωθεί και από τον Γιάννη Μώραλη.

GAVROS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: