Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ REAL NEWS


ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

«Η κυρία Μπακογιάννη, όταν έδινε τη δική της ψήφο, γνώριζε τη γραμμή της παράταξης». Για το ενδεχόμενο, δε, σχηματισμού ενός νέου κόμματος ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τη διαγραφείσα βουλευτή, ο κ. Σαμαράς δηλώνει: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, που, έτσι κι αλλιώς, ούτε επισήμως υπάρχει σήμερα ως προοπτική ούτε και το βλέπω να απασχολεί το αύριο».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ

«θα απορρίψουμε όσους ντρόπιασαν τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να αφήσουμε να ενοχοποιηθεί ολόκληρη η παράταξη. Δεν έχουμε αντίρρηση να διερευνηθούν όλα τα σκάνδαλα. Πρώτοι εμείς θέλουμε να τιμωρηθούν όσοι βρεθούν ένοχοι. Αλλά δεν θα αφήσουμε επιλεκτική διερεύνηση μόνο των υποθέσεων που στρέφονται εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, όταν πολύ πιο σοβαρά σκάνδαλα, που αφορούν στο ΠΑΣΟΚ, μένουν στο σκοτάδι».

META TO OXI TΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ

«αν μείνουμε στο μίγμα πολιτικής, που εφαρμόζεται, τα πράγματα δεν είναι καλά» και διατυπώνει για τον πρωθυπουργό, πως «αυτός που φώναζε τον Σεπτέμβριο "λεφτά υπάρχουν", σήμερα ζητάει και τα ρέστα»

ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,

«τότε για χρόνια δεν θα υπήρχε άλλη αντιπολίτευση, πέρα από τις φωνές των διαδηλωτών» και σημειώνει πως «αν έχω άδικο και το μίγμα πολιτικής (σσ. της κυβέρνησης) είναι σωστό, τότε η άρνηση να το ψηφίσουμε δεν έβλαψε τη χώρα»,
«αν έχω δίκιο και το μίγμα πολιτικής είναι λάθος, τότε προσέφερα μεγάλη υπηρεσία καταψηφίζοντάς το, γιατί έτσι δημιουργώ μία εναλλακτική προοπτική μπροστά σε ένα ορατό αδιέξοδο».
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: