Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.- ΝΤΟΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Για νοθεία κατηγορούν στελέχη της παράταξης, υποψήφιοι που φέρονται να έχουν υποβάλει παραίτηση, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να το επιθυμούν.

Τουλάχιστον τρεις ήταν μέχρι χθες το βράδυ οι καταγγελίες για νοθεία, υποψηφίων που τόνιζαν ότι παραπλανήθηκαν. Σε δύο περιπτώσεις, αυτή της κ. Λουκίας Ρεντίφη από την Τοπική Οργάνωση Αλικαρνασσού, αλλά και της κ. Ελευθερίας Κριτσωτάκη, ενημερώθηκε η ΝΕΦΕ, ενώ υπήρξε μία ακόμα τηλεφωνική παρέμβαση από υποψήφιο της Τοπικής Οργάνωσης Γουβών.

Οι υποψήφιοι υποστήριξαν πως δέχτηκαν τηλεφωνήματα, σύμφωνα με τα οποία οι εκλογές δεν θα πραγματοποιούνταν και για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσαν να συμμετέχουν στη διαδικασία.

“Πήραν τη σύζυγο μου τηλέφωνο, ενημερώνοντας τη πως οι εκλογές δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθούν, οπότε και έπρεπε να αποσυρθεί” δηλώνει ο κ. Χαράλαμπος Ξεξάκης, σύζυγος της κ. Ρεντίφη.

“Εμείς ωστόσο δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την επικείμενη παραίτηση, ενώ η υπογραφή της συζύγου μου στις παραιτήσεις έχει πλαστογραφηθεί” προσθέτει ο κ. Ξεξάκης με δηλώσεις του στην “Π”.

Τα περιστατικά επιβεβαιώνει και η αντιπρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Φανιουδάκη.

“Όντως στις περιπτώσεις δύο υποψηφιοτήτων διαπιστώσαμε ατασθαλίες και βεβαιώθηκε πως υπήρχε πλαστή υπογραφή” δηλώνει η κ. Φανιουδάκη, προσθέτοντας:

“Τίθεται ένα ζήτημα σε σχέση με τον τρόπο που επιχειρήθηκε η υποβολή των παραιτήσεων, ενώ δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσοι ακόμα ενδέχεται να αμφισβητήσουν τις παραιτήσεις τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: