Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Συνεχής ενημέρωση απο τον Στόλο της Ελευθερίας.ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.


Αρχίζει η ενημέρωση.Αυτό το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς.

23:00 Τρία πολεμικά σκάφη του Ισραήλ προσέγγισαν τον Στόλο της Ελευθερίας. Καλούν στον ασύρματο το τουρκικό σκάφος Mavi Marmara. Νεότερα σε λίγο. Μην τηλεφρωνείτε στα σκάφη. Χρειάζονται τα δορυφορικά ελεύθερα.

23:08 Διασταύρωση πληροφοριών από τουρκικό σκάφος. Τα ισραηλινά πολεμικά είναι τρία. Κάνουν αναγνώριση στο Mavi Marmara. Το πλήρωμα κάλεσε τους επιβάτες να φορέσουν σωσίβια. Η επίθεση ουσιαστικά έχει αρχίσει.

23:25 Η επιθετική εμφάνιση των Σιωνιστών γίνεται 120 περίπου μίλια από τη Γάζα. Αυτή τη φορά ανέβηκαν πιο βόρεια. Κάνουν έλεγχο σε σκάφη σε διεθνή χωρικά ύδατα. Συμπεριφέρονται σαν επικυρίαρχοι της Μεσογείου. Βομβαρδίστε με τηλεφωνήματα τα ελληνικά ΜΜΕ.


23:36 Είδηση από το Ισραήλ: Two hours later, Israel Radio broadcast a recording of one of the missile boats warning the flotilla not to approach Gaza. "If you ignore this order and enter the blockaded area, the Israeli navy will be forced to take all the necessary measures in order to enforce this blockade," the radio message continued.

Μεταφράζω: Δυο ώρες αργότερα (σ.σ. εννοεί μετά την αναχώρηση των πυραυλάκατων από τη Χάιφα), το Ισραηλινό Ραδιόφωνο αναμεταδίδει από μία από τις πυραυλάκατους προειδοποίηση προς το Στόλο να μη προσεγγίσει τη Γάζα. «Εάν αγνοήσετε αυτή τη διαταγή και εισέλθετε στην αποκλεισμένη περιοχή, το Ισραηλινό Ναυτικό θα αναγκαστεί να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επιβάλει τον αποκλεισμό», συνέχισε το ραδιοφωνικό μήνυμα.


23:38 Σήμα κινδύνου από GPS από το Στόλο της Ελευθερίας. Το παραθέτω όπως στάλθηκε:

Date: Sunday, May 30, 2010, 4:24 PM EST

Spot2
Latitude:33.34283
Longitude:33.60121
GPS location Date/Time:05/30/2010 23:24:34 EEST

23:41 Και ένα ηχητικό που μας έστειλε η συντρόφισσα Σάνα
http://www.ipadio.com/phlogs/Gaza_TVNews/2010/05/30/Gaza-TVs-phlog-Breaking-News-3-Israeli-War-Ships-Approa

00:04
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ισραηλινής κυβέρνησης δήλωσε πριν λίγο: Το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να σταματήσει το Στόλο αγνοώντας το τίμημα. Χαρακτήρισε όλους τους επιβάτες υποστηρικτές της "τρομοκρατικής" Χαμάς.

Τα σιωνιστικά καθάρματα προκαλούν.


00:40 Νεότερη είδηση από το Ισραήλ. Αλλα τρία πολεμικά σκάφη αναχώρησαν. Δεν διευκρινίστηκε αν αναχώρησαν από τη Χάιφα ή από άλλο λιμάνι.

01:12 Οπως μετέδωσε το Αλ-τζαζίρα, χιλιάδες άτομα έχουν κλείσει τους δρόμους γύρω από το ισραηλινό προξενείο στην Ισταμπούλ. Απαιτούν να φτάσουν τα πλοία ασφαλή στη Γάζα.

01:16 Aυτή τη στιγμή το Αλ-τζαζίρα μεταδίδει ότι εκατοντάδες παλαιστίνιοι έχουν κατέβει στο λιμάνι της Γάζας, ανεμίζοντας τεράστιες σημαίες. Περιμένουν το Στόλο της Ελευθερίας.

01:22 Στο Mavi Marmara ο κόσμος παραμένει με τα σωσίβια και κάποιοι φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες. Δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα το πλοίο τους. Το κομβόι έχει σφίξει το σχησματισμό του και τα πιο μικρά επιβατηγά πλοία(Σφενδόνη και Challenger 1) έχουν πλευρίσει το μεγάλο τούρκικο.Ο Στόλος της Ελευθερίας συνεχίζει για τη Γάζα.

01:46 Το Αλ-Τζαζίρα μετέδωσε ότι φάνηκαν επίσης ισραηλινά αεροσκάφη σε κάποια απόσταση. Επίσης, ότι ο Στόλος της Ελευθερίας ανακαθορίζει την πορεία του ώστε να μην έχει αντιπαράθεση με τους Ισραηλινούς στη διάρκεια της νύχτας.

για συνεχη ενημερωση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: