Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στη Ρηγίλλης και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετική με τη συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης της ΝΔ, δήλωσε πως "αν δεν έχετε καταλάβει εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια νέα ΝΔ".

Φανερά εκνευρισμένος πρόσθεσε επίσης, πως δεν απολογείται για το χθες. "Δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου. Όποιος, το ξεκαθαρίζω, έχει βλάψει την παράταξη δεν θα είναι μαζί μας αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο", κατέληξε.

Απαντώντας με ανακοίνωσή του ο Θ. Ρουσόπουλος επιτίθεται στον αρχηγό της ΝΔ λέγοντας ότι «από την σημερινή δήλωση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του». Και συνεχίζει:

«Δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ.Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα. Η αλήθεια και το ήθος μου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις. Προσδοκώ να κριθώ από την δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητές τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους. Και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Σαμαρά και εσείς αυτό το γνωρίζετε».

Νωρίτερα, με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, είχε γίνει γνωστό πως με απόφαση του κ. Σαμαρά συγκροτείται η Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία αναλαμβάνει την αποστολή της διαρκούς αξιολόγησης και της ανανέωσης των στελεχών της ΝΔ, με στόχο ένα κόμμα αξιών και αξίων. Στην επιτροπή μετέχουν υπό τη θεσμική τους ιδιότητα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και η γενική διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ.

ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

H TORA H POTE