Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ «ΨΥΧΩΝ» ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΣΕ ΚΡΥΠΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ 77 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

port3 ΤΟ  ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ «ΨΥΧΩΝ» ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!  ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΣΕ ΚΡΥΠΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ 77 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  !

Έσπασαν όλα τα ρεκόρ για το λιμάνι της Κορίνθου στο λαθρεμπόριο ανθρώπινων ψυχών!

Την περασμένη εβδομάδα το Λιμεναρχείο Κορίνθου συνέλαβε σε τρεις διαφορετικές μέρες 77 λαθρομετανάστες που προσπάθησαν να ταξιδέψουν για Ιταλία και από εκεί για χώρες της Δυτικής Ευρώπης .


Συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα συνελήφθησαν 17 ,την Τρίτη 22 και το Σάββατο 38 αλλοδαποί που κρατήθηκαν διαδοχικά στο Λιμεναρχείο Κορίνθου και μετά στην Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.


Το περασμένο Σάββατο τα περισσότερα άτομα συνελήφθησαν σε ρουμάνικο φορτηγό που είχε διαμορφώσει ειδική κρύπτη για 30 λαθρομετανάστες. Ο Ρουμάνος οδηγός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου.


Το λιμεναρχείο κάνει μεγάλες προσπάθειες όπως δήλωσε ο Λιμενάρχης για να εντοπίσει τους εγκέφαλους του κυκλώματος που εμπορεύονται ανθρώπινες ψυχές και τον ανθρώπινο πόνο. Από αυτή την δουλειά το κύκλωμα αυτό εισπράττει τεράστια ποσά. Η στελέχωση του Λιμεναρχείου Κορίνθου είναι ελλιπής αλλά παρόλα αυτά οι άνθρωποι του κάνουν τα πάντα ώστε να ελέγχουν κατά τον καλλίτερο δυνατό τρόπο όλα τα φορτηγά που μπαίνουν στα πλοία της γραμμής για Ιταλία.


Πρόβλημα δημιουργείτε και με την κράτηση όλων αυτών των λαθρομεταναστών αφού ούτε το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ούτε η Αστυνομική Διεύθυνση έχουν τους κατάλληλους χώρους για να κρατούν προσωρινά τόσα πολλά άτομα.

Μπαίνει τεράστιο θέμα πρωτίστως υγιεινής και δεύτερον σίτισης.


Πάντως ο Λιμενάρχης Κορίνθου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Μητρόπολη Κορίνθου, την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ και το 6ο Σύνταγμα Πεζικού που πάντα βοηθούν για την σίτιση όλων αυτών των ανθρώπων που κρατούνται σε απαράδεκτες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: