Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

«Τέλος» ο Ζεβλάκοφ



Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, καθώς θα αγωνίζεται από του χρόνου με τα χρώματα της Ανκαραγκούτσου.

Τελικά οι γείτονες κάτι ήξεραν και έγραφαν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα. Εδώ και μέρες ανέφεραν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άγκυρα και τελικά, είχαν δίκιο. Ο Ζεβλάκοφ, θα αφήσει τον Ολυμπιακό προς τέρψιν των Τούρκων, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα μας χάνει ένα καλό εργαλείο στην αμυντική του διάταξη.

Ήταν από τους πιο καλούς σε απόδοση και χαρακτήρα παίκτες που πέρασαν ποτέ από τον Ολυμπιακό και ήταν από αυτούς που δεν δημιούργησαν ποτέ τους πρόβλημα. Ό,τι και να γινόταν ήταν ήρεμος και υπήρχε η ελπίδα πως θα έμενε.

Αυτός τελικά, επέλεξε να φύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και πηγαίνει στην Ανκαραγκούτσου, έχοντας και έναν μυικό τραυματισμό από φιλικό που έδωσε με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας. Ήρθε το καλοκαίρι του 2006 στον Ολυμπιακό, μαζί του πήρε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα και στην ομάδα της Άγκυρας θα παίζει για δύο χρόνια.

Μαζί μας είχε 88 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρία γκολ.

ΦΙΛΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: