Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Η πόλις της Λαμίας "εάλω"


Μέρα που διάλεξαν δυο "βυζαντινογέννητες" ομάδες, με το δικέφαλο αετό για έμβλημά τους, λάβαρο και της Βασιλεύουσας, να κάψουν την πόλη της Λαμίας.
Φυσικά και δεν περιμέναμε να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό, άτομα που δεν σέβονται τον εαυτό τους, θα σεβαστούν την ιστορία των ομάδων τους;
Δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα το πρωΐ στο κέντρο της Λαμίας, χωρίς κανένα ενδοιασμό για όσους πήραν μέρος στα αιματηρά επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό, σύμφωνα με πληροφορίες, 9 ατόμων εκ των οποίων 4 ήταν από μαχαίρι.
Νεώτερα στοιχεία από το νοσοκομείο της Λαμίας, αναφέρουν ότι έχουν μεταφερθεί 7 άτομα από τα οποία 6 είναι οπαδοί που έχουν τραυματιστεί στις συμπλοκές και ένας πολίτης που ένοιωσε δυσφορία από τα δακρυγόνα. Σύμφωνα με τους γιατρούς τα τραύματα είναι ελαφρά.

Αυτοί δεν είναι φίλαθλοι. Ήρθαν αποφασισμένοι να κάνουν επεισόδια στην πόλη της Λαμίας. Ποιος άλλος θα έρχονταν για να δει έναν αγώνα, εξοπλισμένος με κράνη, ρόπαλα και μολότοφ και καλά θα κάνουν οι υγιείς φίλαθλοι των ομάδων τους να τους καταδικάσουν και να τους απομονώσουν.
Παρ' όλα αυτά σε λίγο θα ξεκινήσουν οι αγώνες!!!
Δείτε τις φωτογραφίες [...]


* οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε παραχωρήθηκαν από την εφημερίδα "Ημέρα", με την επισήμανση, μόνο για το LamiaNews και την οποία ευχαριστούμε. Εμάς όπως σας είπαμε, χούλιγκανς "απαλλοτρίωσαν" τη φωτογραφική μας μηχανή και μας απείλησαν ότι θα μας πάρουν και το κινητό αν το βγάλουμε από την τσέπη μας...

LAMIA NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: