Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Πάρτε του το δελτίο



Μέγας ανύπαρκτος ο Ίβιτς, όπως και ο Γκαρσία, άλλωστε, τόλμησε να πετάξει μπουκάλι στην εξέδρα. Είσαι για τα πανηγύρια αγόρι μου.

Αυτά τα άτομα με τα ασπρόμαυρα, που τολμούν να λένε τους εαυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτά τα άχρηστα πλάσματα, κάνουν κάθε αγώνα ροντέο και αν τους παρουσιαστεί ευκαιρία, πετάνε και μπουκάλι στην εξέδρα. Ξέρετε ποιος το έκανε αυτό; Ο Ίβιτς. Ναι, ο μάγκας από τη Σαλόνικα.

Πανηγύριζε μαζί με τον Γκαρσία, κάνοντάς μας χειρονομίες μετά το τέλος του αγώνα, με τους οπαδούς μας να αντιδρούν φυσικά και να τους πετούν διάφορα αντικείμενα. Ε! Με αυτά που έκαναν, τι θα τους πετούσαν; Λουλούδια; Εν πάση περιπτώσει, ο άχρηστος ο Ίβιτς, πήρε ένα μπουκάλι και το επέστρεψε στην εξέδρα. Είναι μάγκας αυτός βλέπετε! Εμείς είμαστε χαζοί που δεν κάνουμε τα ίδια στην Τούμπα και ήρθε να το παίξει έξυπνος ο γκιόζης ο Ίβιτς.

Μπορούμε να γράψουμε χειρότερα για τον άχρηστο, που εκεί στη Θεσσαλονίκη τον έχουν κάνει Μαραντόνα και Πελέ, αλλά δεν μας το επιτρέπει η ανατροφή μας. Πραγματικά. Ο Ιβιτσάκος λοιπόν, φρόντισε να δυναμιτίσει αυτός το κλίμα και να ακολουθήσει μετά ό,τι έγινε στη φυσούνα.

Αυτός είναι ο υπεύθυνος και για να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα για τον γκιόζη. Ντροπή σου άχρηστε και για να ξέρεις, αυτά τα θυμάται ο κόσμος του Ολυμπιακού και όταν θα γυρίσει η ρόδα, να προσέχεις τον Αντώνη, μην κάνει καμιά καρατιά πάλι και βρεθείς στον Άγιο... Αντώνιο. Γκιόζη ε καραγκιόζη.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: