Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ





Η ομάδα είναι άρρωστη απ' όλες τις πλευρές, απ' όπου και να το πιάσει κανείς! Αυτή την ώρα, γίνονται επεισόδια στα επίσημα του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", όταν αγανακτισμένοι φίλοι της ομάδας έφυγαν από το πέταλο των φανατικών και έτρεξαν προς τους... υπαίτιους του φετινού φιάσκου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την αγανάκτησή τους.
Ντου οργανωμένων στα επίσημα
Τα ΜΑΤ μπήκαν μπροστά για να αποφευχθούν οι συμπλοκές, αλλά το ξύλο ήταν η φυσική εξέλιξη, ενώ κάποια στιγμή άρχισαν μεταξύ τους να πλακώνονται οι οπαδοί του Θρύλου. Οι δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν χρήση δακρυγόνων για να "σπάσει" το μπλόκο και να εξομαλυνθεί η κατάσταση, η οποία είναι ανεξέλεγκτη. Η κόκκινη λάβα δύσκολα σταματιέται, όταν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν "κακό" στην αγαπημένη του ομάδα.

Η πίκρα είναι τεράστια και το κλίμα αρρωστημένο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την οριστική απώλεια την πρώτης θέσης των πλέι οφ.
Επίσης, κατά την διάρκεια του αγώνα ο κόσμος καταφέρθηκε εναντίον του Σωκράτη Κόκκαλη με το... γνωστό σύνθημα, που παραπέμπει στην γονιμοποίηση, ενώ ακούστηκε ακόμα το "κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό". Επίσης, λαϊκή απαίτηση αποτελεί η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, το όνομα του οποίου βροντοφώναξαν και πάλι οι φίλοι της ομάδας, που βρέθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ξύλο και στη φυσούνα μεταξύ των παικτών


Ξύλο παίχτηκε και μεταξύ των παικτών στη φυσούνα μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν φίλοι του Ολυμπιακού έριξαν αντικείμενα σε παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Μπαλόκας είπε στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να μην πανηγυρίζουν, ώστε να μην προκαλούν τον κόσμο, με τους Γκαρσία και Βιτόλο να είναι προκλητικοί στον τρόπο που εξέφραζαν τη χαρά τους, πικάροντας τον κόσμο.


Το όλο σκηνικό άρχισε, όταν ο Ιβιτς δέχθηκε μπουκάλι από την εξέδρα και το επέστρεψε, κάτι που εξόργισε τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Επίσης, ο Κώστας Μήτρογλου κλώτσησε μια μπάλα στον Γκαρσία, που του έκανε χειρονομίες, ενώ πάνω του έπεσαν και οι Ντουντού Σεαρένσε και Ραούλ Μπράβο. Η σύρραξη γενικεύτηκε κάποια στιγμή και όλοι οι παίκτες βρέθηκαν μέσα στο "μπούγιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: