Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.





Το σημερινό παιχνίδιμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση για να μην χάσουν και την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι μεγάλη και κάποιοι φροντίζουν να ρίξουν λάδι στην φωτιά σε ένα ματς που έτσι κι αλλιώς "καίει". Ο ΠΑΟΚ κατά την προσφιλή του τακτική ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα στο φαληρικό γήπεδο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνηθίζει να προκαλεί στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Το ίδιο είχαν κάνει και στο ματς του πρωταθλήματος. Και τότε την παρουσία εισαγγελέα είχαν ζητήσει.
Ήρθαν μάλιστα νίκησαν, πανηγύρισαν στην σουίτα και δεν τους άγγιξε κανείς.

Έφαγαν και τα φιλέτα τους και έφυγαν σαν κύριοι. Κατά τα άλλα θέλετε την παρουσία εισαγγελέα την Τετάρτη. Όρισαν πρώτα τον Δαλούκα, φρόντισαν να δυναμιτίσουν το κλίμα και στην συνέχεια κατέθεσαν το γνωστό τους αίτημα για να βάλουν μπουρλότο στο ματς. Δεν είχατε την ίδια ευαισθησία την Κυριακή που έπεφταν οι φωτοβολίδες πάνω στους παίκτες του Ολυμπιακού.


Πάλι τα ίδια Θοδωρή; Όπως στο πρωτάθλημα έτσι και στα πλέι οφ; Πάλι εισαγγελέα; Πότε σε πείραξαν στο Καραϊσκάκη; Μήπως δεν είναι καλής ποιότητας το ποτό που σου προσφέρουν; Σταματήστε να προκαλείτε τον κόσμο του Ολυμπιακού με τα ανόητα αιτήματα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: