Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20.00 ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΕΛΑΤΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.

Image

Έφτασε η ώρα της στέψης για το Θρύλο

Η πιο μεγάλη ώρα είναι την Τετάρτη στις 20.00 για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς υποδέχεται στο Ρέντη στον 4ο τελικό τον μόνιμο… πελάτη του Παναθηναϊκό και με νίκη θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του 24ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «λουκέτο» στο σπίτι των πρασίνων και την ανάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας, καλούνται να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλήματος και να γιορτάζουν μαζί με τον μοναδικό λαό τους, που θα έχει κατακλύσει τις εξέδρες. Η Ομάδα του Καλμαζίδη προπονήθηκε χωρίς προβλήματα χθες το απόγευμα στο Ρέντη και το κλίμα ήταν εξαιρετικό.

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση τίτλος και όσο αυτή η μηχανή πόντων δουλεύει στο φουλ η ομάδα του Πειραιά δεν έχει να φοβάται τίποτε! Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει αυτό που πρέπει για να πάρει την κούπα αλλά δεν θέλησε να φορτώσει άγχος τους παίκτες. «Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία έως τώρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Το σημερινό είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Δεν χρειάζεται άγχος. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πει να εφαρμόζουμε κάποια πράγματα και με αυτά θα κερδίσουμε τον τίτλο». συγκεντρωμένοι».

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΠΟΝΤΟ-ΠΟΝΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑ

ανακοινωση σχετικά με τα εισιτήρια

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αποψινού 4ου τελικού αγώνα του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 ανδρών με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη και ώρα 20:00.
Ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσει το εκδοτήριο εισιτήριων του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη και δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν φίλαθλο χωρίς εισιτήριο να πλησιάζει τον χώρο του γυμναστηρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: