Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός-Άρης 0-0 : Άντε, λίγο έμεινε ακόμα...

Ούτε τώρα κατάφερε ο Ολυμπιακός να αποτινάξει το άγχος από πάνω του και να καθαρίσει με την 3η θέση και την εξασφάλιση του μίνιμουμ της ταλαιπωρίας στα προκριματικά του Champions League, αφού έφερε 0-0 στο στάδιο Καραϊσκάκη με τον Άρη. Αν και καλύτεροι απ'τον επίσης αποδεκατισμένο λόγω απουσιών Άρη, οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν κατάφεραν να βρουν τις επιθετικές λύσεις και να μετουσιώσουν σε γκολ την όποια υπεροχή τους.

Ασύνδετος και πάλι ο Ολυμπιακός που είχε και πολλές απουσίες, βασίστηκε σε ατομικά ξεσπάσματα ορισμένων παικτών του χωρίς να καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός όμως απέναντι στον Άρη, που μέχρι το 60' περίπου δεν είχε κάνει ούτε ένα σουτ προς την περιοχή του Πάρντο!

Η κατρακύλα λοιπόν συνεχίστηκε, με τον Ολυμπιακό να έχει μόλις μία νίκη σε 5 αγωνιστικές, ενώ πλην του αγώνα με την ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανέναν απ'τους υπόλοιπους και τώρα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα κρίνει εκτός από το γόητρο και το πόσα προκριματικά για το Europa League θα βρούν μπροστά τους οι ομάδες.

pessetero

Δεν υπάρχουν σχόλια: