Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Όχι δάκρυα για τον παικταρά

Το τέλος φαίνεται πιο κοντά από ποτέ. Με την υγεία δεν παίζει κανένας και αυτή την στιγμή ο Γκαλέτι πρέπει να κοιτάξει το πρόβλημά του και όχι την μπάλα. Πήρε εξιτήριο, δεν ήταν καλές οι εξετάσεις.
Όχι δάκρυα για τον παικταρά
Πολλές φορές η θέληση δεν φτάνει, ούτε και αποτελεί πανάκεια για να ξεπεραστεί το οποιοδήποτε εμπόδιο στη ζωή. Η περίπτωση του Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές, καθώς ο Αργεντινός μέσος κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, πριν μερικές ημέρες έκανε και επίσημη δήλωση ότι σε ένα μήνα θα είναι έτοιμος, αλλά η επιστήμη κοιτάζει τα γεγονότα και με βάση αυτά πορεύεται. Οι συναισθηματισμοί τίθενται στο περιθώριο, η λογική επιστρατεύεται και οι οδηγίες πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα, ώστε να αποφευχθούν τα απρόοπτα.

Πήρε εξιτήριο, συνεχίζονται οι εξετάσεις

Ο Γκαλέτι πήρε εξιτήριο την Τετάρτη από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο οποίο και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, αλλά αυτές θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα, ούτως ώστε οι γιατροί να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασής του και να μπορέσουν να απαντήσουν στο καυτό ερώτημα, το οποίο είναι λογικό πως απασχολεί και τον ίδιο, αλλά και τα εκατομμύρια των φίλων του Ολυμπιακού. Επιστρέφει ή όχι; Άραγε, αυτό πρέπει να είναι το πρώτο που θα πρέπει να απαντηθεί ή το αν θα γίνει καλά και θα μπορεί να ζήσει φυσιολογικά τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του;
RED PLANET

Δεν ήταν πολύ καλά τα πρώτα αποτελέσματα

Αυτή την στιγμή, τα ποσοστά δεν είναι με το μέρος του, τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά και ουδείς μπορεί να πάρει πάνω του την υπόθεση και να του επιτρέψει να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο που απαιτεί μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Η ομάδα της καρδιάς του είναι σίγουρο ότι θα ήθελε να είναι αλλιώς τα πράγματα, ο ίδιος πιστεύει ακόμα στο θαύμα, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρουν οι γιατροί και μόνο. Πάντως, όλοι μπορούν να αντιληφθούν το τι πρέπει να περιμένουμε εντός ολίγων ημερών, όταν και θα έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις.

Έρχεται ο μάνατζερ για το συμβόλαιό του

Φυσικά, επειδή η ζωή συνεχίζεται, ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει και το θα γίνει το συμβόλαιό του. Ο ίδιος κανονικά θα ήταν παίκτης της ομάδας ως το 2013 (συν ένα), αλλά φυσικά τα πράγματα θα αλλάξουν σε περίπτωση που δεν έρθει ο κόσμος ανάποδα και τα πράγματα οδηγηθούν εκεί που όλα δείχνουν. Ο μάνατζέρ του θα έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας και να γίνει ένας διακανονισμός, ώστε ο 30χρονος άσος να εισπράξει ένα ποσό και να διακόψει την συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους. Φυσικά, όλα θα γίνουν συναινετικά και ανθρώπινα, διότι όλοι έχουν δεθεί μαζί του και ο ίδιος λατρευει τον κόσμο και την ομάδα.

Το τέλος φαίνεται να πλησιάζει όσο ποτέ

Όμως, η υγεία του είναι πάνω απ' όλα και τα νεφρά του δεν πρέπει να καταπονηθούν σε βαθμό που θα δημιουργηθεί περαιτέρω επιδείνωση. Αυτό είναι κάτι που πονάει και πληγώνει τους πάντες, όμως η ζωή δεν έχει μόνο καλά, αλλά και τα άσχημα είναι κομμάτι της... Το "κύκνειο άσμα" είναι κοντά, όμως ο Γκαλέτι θα είναι πάντα στις καρδιές όλων ό,τι και να γίνει. Θαύματα γίνονται, όμως κανένας δεν μπορεί να στέκεται και να πορεύεται με αυτά. Όσο για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ιστσελίδα; Ένας πραγματικός χαμός, με τα μηνύματα συμπαράστασης να είναι αναρίθμητα και να διαφαίνεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι μια σχέση λατρείας και αγάπης δύσκολα σπάει, ειδικά την δύσκολη στιγμή...

Aφιέρωμα στον Λουτσιάνο Γκαλέτι:



Δεν υπάρχουν σχόλια: