Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΚ.




Σήμερα το πρωί η Ελένη γνωρίζοντας πως θα βγει αύριο το OK! έκανε μια τυπική ερώτηση στη συνεργάτιδά της Χρίσλα τί θα παίξει αύριο το OK!. Η κοπέλα σαν αρχισυντάκτρια που είναι του περιοδικού, φυσικά ήξερε πως θα υπάρχει ένα νέο sequel με το γεύμα της Νέας Μάκρης. Για άλλη μια φορά απέφυγε να απαντήσει και δαγκώθηκε. Τότε η Ελένη κατάλαβε ότι...
...κάτι έχει συμβεί. Τη ρώτησε ευθέως αν θα υπάρχουν πάλι φωτογραφίες δικές της στο περιοδικό. Η Χρίσλα για άλλη μια φορά απάντησε ότι δε γνωρίζει. Φυσικά η Ελένη κατάλαβε και σταμάτησε τη συζήτηση. Τότε το λόγο πήρε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η οποία είπε στη Χρίσλα να αποχωρήσει από το πάνελ και από το πλατό.

Φυσικά, όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως σας είχε γράψει το Sarotiko, η Χρίσλα ήταν σαν να μην υπήρχε στην εκπομπή. Η Μενεγάκη την είχε στο πάνελ και με τον τρόπο της την ξεφτίλιζε καθημερινά. Δεν της έδινε το λόγο, δεν της μιλούσε, την αγνοούσε επιδεικτικά. Για όσους ξέρουν, αυτός είναι ο τρόπος εκδίκησης της Ελένης. Αδιαφορία και πάλι αδιαφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: