Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή εκδήλωση στο Χίλτον με θέμα: «Αντίσταση στο νεο-οθωμανισμό, όχι στην αυτοκρατορική επίσκεψη Ερντογάν»

Με επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή εκδήλωση του Άρδην με θέμα: «Αντίσταση στο νεο-οθωμανισμό, όχι στην αυτοκρατορική επίσκεψη Ερντογάν», περισσότερα από 1200 άτομα παρευρέθηκαν. Ο όγκος και ο παλμός του ακροατηρίου δεν επηρεάστηκε από την αιφνιδιαστική αλλαγή του τόπου πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

Οι ομιλητές Σταύρος Λυγερός, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιώργος Καραμπελίας ανέδειξαν το άκαιρο και λανθασμένο της χρονικής επιλογής πρόσκλησης του Τούρκου Πρωθυπουργού, αποτέλεσμα της ενδοτικότητα της πολιτικής μας ελίτ, αλλά και το πώς η Τουρκία θέλει να εκμεταλλευθεί την άσχημη οικονομική και πολιτική θέση για να προχωρήσει διεκδικήσεις δεκαετιών στην Κύπρο, το Αιγαίο και τη Θράκη, με λίγα λόγια να μας καταστήσει δορυφόρο της.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωπος των Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδας και ο πρόεδρος της Συντονιστική Επιτροπής Υποστήριξης Αγώνα για Ελεύθερη Κύπρο Μανόλης Μηλιαράκης.

Σειρά τώρα έχει το συλλαλητήριο της Παρασκευής 14/5 (ημέρα που φτάνει στην Ελλάδα ο Ταγίπ Ερντογάν με τους υπουργούς και πλήθος επιχειρηματιών) με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στην τουρκική Πρεσβεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: