Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Η μεγάλη γιορτή του έρωτα! Χαμός την πρώτη μέρα στην Athens Erotica!



Η μοναδική έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα με θέμα τον έρωτα και το σεξ, άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ, στη Μεταμόρφωση, στις 14 Μαΐου, και θα μας κρατήσει σε «εγρήγορση» έως τις 16 Μαΐου 2010.

Η έκθεση, αυτή τη χρονιά, άνοιξε με ολοκαίνουργιες ιδέες και περιεχόμενο με ειδικές εκδηλώσεις για επαγγελματίες και περιλαμβάνει μοναδικά shows που και πάλι θα συζητηθούν.
Special Guest Stars από το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τα "καυτά" τους Shows
Katsuni - Brooke Jameson - Katie Amari - Carmel Moore - Marcello Bravo - Scarfase - Tommy - Narni Shakers - Anna Dallas - Hally Thomas
Στα decks θα βρεθούν τα καλύτερα ονόματα της ελληνικής και ξένης σκηνής.
R'N'B
- Dj Rico featuring Ισορροπιστής
- Λεκτικός

Dance

- CJ JEFF
- Dj Freespirit from Mykonos in the city
- NICK-h
Kαθώς και οι καλεσμένες Dj's από την Αγγλία DJ Charlotte αλλά και η HALLY THOMAS από τη Γερμανία
Στην παρουσίαση του Live Show στο Main Stage της Athens Erotica θα είναι οι Summer Angels : Θεοφανία ,Bανέσα Χολέβα και η Βίκυ Καρανικόλα
Xθες το βράδυ εμφανίστηκε η νέα πορνοστάρ της ελληνικής showbiz, Μαριάννα Ντούβλη.

Σήμερα, Σάββατο, συμμετέχει το «δίδυμο της χρονιάς», Τζούλια Αλεξανδράτου και Ian Scott.

ΓΙΑ ΤΗΝ EROTICA ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ

Αν όμως θέλουμε να παραθέσουμε αριθμούς, θα πούμε πως την Έκθεση Athens Erotica επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότερα από 40.000 άτομα, από μία ευρεία γκάμα ηλικιών μεταξύ 18-60 ετών, από τα οποία το 60% είναι άντρες και το 40% γυναίκες, ενώ το 30% του συνόλου των επισκεπτών είναι ζευγάρια. Είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα που υποδηλώνει ότι πλέον οι ερωτικοί σύντροφοι συμμετέχουν ισότιμα στην ανανέωση της ερωτικής τους ζωής.


ATHENS EROTICA presents V.I.P PARTY


SAT 15
ATHENS EROTICA presents V.I.P PARTY with Family The Label & SINNERS IN HEAVEN
@ Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π. - 2nd Floor:Congress Hall
00:00 - 02:00

Dj Rico featuring Ισορροπιστής & dj Freespirit from Mykonos in the city.
02:00 - 05:00
CJ JEFF , NARNI SHAKERS , NICK-H & HALLY THOMAS


Η Athens Erotica σας προσκαλεί στο V.I.P. PARTY όπου θα φιλοξενήσει τα SINNERS IN HEAVEN στο πιο sexy, μουσικό event της πόλης, με μοναδικά shows που κόβουν την ανάσα ,στο Εκθεσιακό Κέντρο (Ε.Κ.Ε.Π.) - 2nd Floor: Congress Hall (12o χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας Κόμβος Μεταμόρφωσης )

Μόνο για το Σάββατο 15 Μαϊου από τις 24:00 και μετά η διασκέδαση συνεχίζεται στο 2ο όροφο (Congress Hall) για ένα μοναδικό VIP PARTY με όλους του καλλιτέχνες της Athens Erotica να δηλώνουν παρών!

To VIP PARTY θα ξεκινήσει σε R'N'B ρυθμούς με τον DJ Rico και τον Ισορροπιστή ενώ μετά τις 02:00 στα τα decks θα βρεθούν τα καλύτερα ονόματα της ελληνικής και ξένης dance σκηνής.
Ο CJ JEFF , Dj Freespirit from Mykonos in the city ,NICK-h καθώς και οι καλεσμένες Dj's από την Αγγλία DJ Charlotte μαζί με τις Narnis αλλά και η HALLY THOMAS από τη Γερμανία.

Ελάτε
, λοιπόν, το Σάββατο 15 Μαϊου στο VIP PARTY της Athens Erotica για μία πιο "Private" εμπειρία !


Τα "SINNERS IN HEAVEN" συνεχίζουν δυναμικά και γι’ ακόμη μια φορά τα feelings κι η ερωτική ατμόσφαιρα θα μας κατακλύσουν και καθώς θ’ αναμιγνύονται με το μουσικό στοιχείο και τον ακραίο αισθησιασμό θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα. Γι’ αυτό και θεωρούνται τα πιο ερωτικά event της χώρας, το πιο ανατρεπτικό, sexy, διεγερτικό υπερθέαμα που μπορεί κανείς ν’ απολαύσει.

Ελάτε, λοιπόν, το Σάββατο 15 Μαϊου στην Athens Erotica και θα καταλάβετε γιατί τα "SINNERS IN HEAVEN" αποτελούν must & one lifetime experience. Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός στο οποίο θα πάρουν μέρος international και local, male & female strippers, dancers, fantasy performers, Kinky-Fetish- BSDM acts by Absolute Fetish καθώς και ολα τα show που θα πραγματοποιηθούν στο 2ημερο της έκθεσης σε μια μαγικη βραδια.

Spice up your sex-life!

Εισοδος:15 eur με ποτο
Reserve:120 eur (5 persons)
Προπώληση Εισιτηρίων στο 210 8250128-9

Δεν υπάρχουν σχόλια: