Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Ολυμπιακός: Καζάνι έτοιμο να εκραγεί...

Συνθήματα κατά Κόκκαλη...

Το σκυθρωπό ύφος του Σωκράτη Κόκκαλη και οι έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του αλλά και εναντίον των παικτών προδίδουν ανάγλυφα και την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό. Μια επόμενη μέρα που προβλέπεται... εκρηκτική, ύστερα από την τρίτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στους Πειραιώτες θυμίζει καζάνι που όχι απλώς βράζει, αλλά είναι έτοιμο να εκραγεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το ματς οι παίκτες έφυγαν «σκαστοί» με ταξί έφυγαν -ύστερα από μεταξύ τους συνεννόηση- οι παίκτες του Ολυμπιακού για τα σπίτια τους, αντί να μπουν στο πούλμαν της ομάδας και να πάνε στου Ρέντη για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους.

Κι αυτό ύστερα από ενημέρωση της αστυνομίας, μια και στις «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις είχαν μαζευτεί εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας με άγριες διαθέσεις...


Νωρίτερα, το... κράξιμο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού ήταν πολύ άγριο εναντίον όλων, όχι μόνο μετά του τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Κύριος αποδέκτης των αποδοκιμασιών ο Σωκράτης Κόκκαλης. «Εεε-οοο, κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό» και «Πού είσαι Σωκράτη...», φώναζε η πλειονότητα των οπαδών στο «Καραϊσκάκη», με τον πρόεδρο των Πειραιωτών να είναι σκυθρωπός και εμφανώς προβληματισμένος.

Η δυσφορία ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά εκεί που άρχισε για τα καλά η μουρμούρα ήταν στο 20ο λεπτό, όταν και σημειώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ από τον Εντίνιο.

Όμως ειδικά από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και μετά ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ότι πολύς κόσμος άρχισε να αποχωρεί πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ματς, ενώ μετά το φινάλε αρκετά ήταν τα καθίσματα που πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο.


Φυσικά, δεν έλειψε για μία ακόμα φορά το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε που ακούστηκε αρκετές φορές, ενώ ο μοναδικός παίκτης που γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες ήταν ο Ολαφ Μέλμπεργκ . Μάλιστα ο κόσμος αποθέωσε τον Σουηδό αμυντικό, κρίνοντας ότι ήταν ο μόνος που προσπαθούσε. «Ο κόσμος βλέπει ποιοι προσπαθούν», δήλωσε αργότερα με νόημα ο Σουηδός...


Ο Κόκκαλης


Το ερώτημα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή είναι τι προτίθεται να κάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης, ειδικά μετά τις ένονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Πριν από το ματς, στου Ρέντη, μιλώντας προς τους παίκτες είχε τονίσει ότι ο ίδιος «δεν εγκαταλείπει». Απομένει, λοιπόν, να δούμε ποιες κινήσεις σκοπεύει να κάνει από εδώ και στο εξής...

πρωτο θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: