Mέλμπεργκ: "Σκοτεινή μέρα"
Μέλμπεργκ: "Σκοτεινή μέρα η σημερινή"

O MVP της αναμέτρησης (όπως ψηφίστηκε από τον Τύπο), Όλοφ Μέλμπεργκ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την κακή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ δεν στάθηκε τόσο στην προσωπική του εμφάνιση.

"Eίναι δύσκολο να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Είναι μία πολύ σκοτεινή μέρα σήμερα. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά και πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να δεις κάτι θετικό μετά από ένα τέτοιο ματς.

Ο κόσμος πάντα ζητά αποτελέσματα και εκτιμά αυτούς που δίνουν το καλύτερό τους εαυτό. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα. Το ίδιο κάνουν και οι υπόλοιποι. Σήμερα παρουσιάσαμε πρόβλημα στην άμυνα και στην δημιουργία των φάσεων", δήλωσε ο Σουηδός αμυντικός.

Ντάτολο: "Δεν ήρθα εδώ για διακοπές"

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού, Χεσούς Ντάτολο, τόνισε πως το πρωτάθλημα θα παιχθεί μέχρι το τέλος, ενώ για την απόφαση του να έρθει στο μεγάλο Λιμάνι, υπογράμμισε πως δεν κάνει διακοπές.

"Δεν μας πήγε τίποτα καλά σήμερα. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις. Αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή, όπου πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Δεν έχει κριθεί τίποτα. Υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί. Ο τίτλος θα παίζεται μέχρι τέλους. Εμείς πρέπει μόνο να κερδίζουμε από εδώ και στο εξής και να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας.

Στην ομάδα υπάρχουν πολλές δυνατότητες, γι' αυτό και ήρθα. Νιώθω δυνατός, πιστεύω στην ομάδα. Πράγματι είναι δύσκολες στιγμές, που συμβαίνουν όμως σ' όλες τις μεγάλες ομάδες.

Παίζουμε Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να έχουμε και εκεί την προσοχή μας. Δεν ήρθα εδώ για διακοπές. Υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνάμεών μου",
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

RED PLANET