Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Οργή λαού!

Το βαρύ κλίμα στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» φάνηκε από τα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού κατά των ποδοσφαιριστών και του Σωκράτη Κόκκαλη. Mόνο Γκαλέτι και Μέλμπεργκ δεν αποδοκιμάστηκαν από τους φίλους της ομάδας.

«Όποιος δεν μπορεί να πάει να... «,»Ομάδα μοντέλο τη κάνατε...», «Που είσαι Σωκράτη;», «Κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό» και άλλα πολλά συνθήματα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που τραγούδησαν υπέρ του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Μάλιστα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπασαν καθίσματα και τα πέταξαν μέσα. Πρωτόγνωρες εικόνες στο φαληρικό γήπεδο, ενώ η οργή δυστυχώς δεν σταμάτησε εκεί.

Περίπου 250 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και άναψαν μικρή εστία φωτιάς. Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποχώρισαν.

Όπως έγινε γνωστό η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα πάει στο Ρέντη, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το πούλμαν της αποστολής παρέμεινε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»! Οι ποδοσφαιριστές φυγαδεύτηκαν και προσπάθησαν με κάθε δυνατό τρόπο, να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

bam

Δεν υπάρχουν σχόλια: