Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Στην κατηφόρα χωρίς φρένα

Το ότι το πρωτάθλημα είχε τελειώσει από την προηγούμενη Κυριακή, το είπαμε αρκετά ξεκάθαρα τότε.

Η αμυδρή ελπίδα ανάκαμψης ήταν βασισμένη στο μικρό «σοκ» που έκανε η διοίκηση (αν και τέτοια σοκ απολύσεων έχουν γίνει ρουτίνα) αλλά και στην παθιασμένη έδρα που θα μπορούσε να βοηθήσει.

Πλην όμως, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να στηρίζεται σε αυτό που λένε όλοι «ψυχή» και μόνο. Αν το έκανε, θα ήταν …ΑΕΚ που ασχολείται μονίμως με τέτοια και χάνει την ουσία.

Η ουσία είναι το ποδόσφαιρο αυτό καθ’ αυτό και – δυστυχώς – δεν μπορεί να το παίξει αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού. Εχει ξεκινήσει να ροβολάει στον κατήφορο και τα φρένα δεν πιάνουν !

Αυτό το σύνολο παικτών κτίστηκε λάθος, αποδυναμώθηκε, στηρίχτηκε μηδενικά από τη διοίκηση και κλήθηκε να βγάλει εις πέρας την πιο δύσκολη σεζόν των τελευταίων χρόνων. Όλα όμως έγιναν λάθος από την αρχή και είναι ΜΑΤΑΙΟ να περιμένουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Το καλοκαίρι, ο Σωκράτης Κόκκαλης, θέλοντας να υπερασπιστεί την (έξυπνη…) επιλογή του Κετσπάγια αναρωτήθηκε αν ο Γεωργιανός «έχει χολέρα»…

Λυπόμαστε Πρόεδρε αλλά, είτε ΕΣΥ, είτε ο Κετσπάγια, καταντήσατε την πολύ καλή περσινή ομάδα σε μία ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗ !!!

Για εμάς, το πρωτάθλημα έχει χαθεί και υπάρχουν και ισχυρές αμφιβολίες και για τη 2η θέση. Αλλωστε, ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα ως σύνολο (να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας) και δικαιούται αυτή τη στιγμή να είναι το φαβορί.
Για εμάς λοιπόν, ίσως χαθεί και το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τα πολλά εκατομμύρια που φέρνει. Και τότε θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα σε Ρέντη και Καραϊσκάκη.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για αυτό το κατάντημα. Γιατί δεν έκανε μεταγραφές, γιατί έφερε τον ανεκδιήγητο Γεωργιανό και γιατί ΜΑΖΙ, διέλυσαν την ομάδα.

Εφόσον λοιπόν ο Ολυμπιακός οδεύει προς την τρίτη θέση και την οικονομική καταστροφή, είναι ώρα να πάρει ο Πρόεδρος τη μεγάλη απόφαση. Εξάλλου, το άκουσε καθαρά σήμερα: «Οποιος δεν μπορεί, να πάει…. στο καλό».

Ακόμα κι αν είναι άδικο το σύνθημα, ο πικραμένος οπαδός ζητάει τον φταίχτη. Ας βγει λοιπόν ο Σωκράτης Κόκκαλης μπροστά για να πει τι θα γίνει.

*** Ναι βρε Μπάντοβιτς! Με τον Οσκαρ θα κάνεις τη διαφορά στην ομάδα…

Μ.Σ.

bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: