Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τους το χαρίσατε!


Ο Ολυμπιακός από την ημέρα που ιδρύθηκε είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Πρέπει και επιβάλλεται να παίρνει πρωταθλήματα.

Το κάνει ανελλιπώς από το 1997 και μετά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έχανε τον τίτλο. Είναι μέσα στο "παιχνίδι" αυτό και αν τα βάλουμε κάτω και στατιστικά να το δούμε κάποια στιγμή θα χανόταν το πρωτάθλημα.


Το θέμα, όμως, είναι πως χάνεται ο τίτλος. Και ο τρόπος με τον οποίο χάνεται φέτος είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικός. Δυστυχώς βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Αυτό είναι που ενοχλεί τον κόσμο και αυτό είναι που τον τρελαίνει.

Αυτό το πρωτάθλημα δεν το χάνει η ομάδα μας, αλλά το χαρίζει. Το κάνει δώρο στον μεγαλύτερο του εχθρό.
Και λευκή πετσέτα έχουν πετάξει ΟΛΟΙ. Εκτός από τον κόσμο κανείς άλλος δεν πιστεύει και δεν παλεύει να σώσει την τιμή και την περηφάνια της ομάδας. Την έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Αβοήθητος είναι ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του είναι για λύπηση.

Δεν επεμβαίνει πουθενά η διοίκηση αφήνει τους άλλους να αλωνίζουν και να κάνουν ό,τι θέλουν. Έγιναν τόσα λάθη που πλέον δεν μπορούν να μαζευτούν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Η ομάδα κάνει δώρο το πρωτάθλημα στον ακατονόμαστο.

Το χάνει με κάτω τα χέρια.
Έχουν πάρει όλοι θάρρος και πιστεύουν ότι μπορούν να μας νικήσουν. Αυτό είναι το χειρότερο για τον μόνιμο πρωταθλητή που φέτος παραδίδει τα σκήπτρα χωρίς να αντισταθεί. Ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί δύο φορές στο Καραϊσκάκη και έχει δύο ισοπαλίες.

Τέσσερις απώλειες μέσα στο σπίτι μας και είμαστε στη 19η αγωνιστική. Είναι δυνατόν; Αν αυτό δεν είναι λευκή πετσέτα τότε ποιο είναι; Ο Ζίκο και ο κάθε Ζίκο μπορεί να έκαναν ζημιά στον Ολυμπιακό, αλλά καλό θα ήταν να μην είχαν έρθει καθόλου. Αυτές οι λάθος επιλογές κοστίζουν στην ομάδα μας και χάνει τον τίτλο με κάτω τα χέρια.

Κανείς δεν δέχεται να χαθεί με αυτόν τον τρόπο ο τίτλος. Παλέψτε ρε κι ας χαθεί, αλλά όχι πετώντας λευκή πετσέτα. Όχι έτσι, δεν το ανεχόμαστε. Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος νικητής και φέτος έχει χάσει το πνεύμα του. Αυτό δεν είναι ομάδα είναι περιφερόμενος θίασος. Ντροπή σας που τους χαρίζετε τον τίτλο.
ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: