Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Πισωγύρισμα…




Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει. Είναι αδιανόητο αυτό που βλέπουμε στον Ολυμπιακό. Είναι πραγματικά απίστευτο. Και δεν λέμε μέσα στο πρόγραμμα είναι να χαθεί ένα πρωτάθλημα (αν και δεν πρέπει να συμβεί ούτε αυτό), αλλά όχι έτσι ρε παιδιά.

Αυτό που γίνεται στον Ολυμπιακό μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Μας γυρίζει σε εποχές που είχαμε διαγράψει από το μυαλό μας.
Δεν θέλαμε να τις θυμόμαστε κι όμως τώρα εκεί γυρνάμε. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που χάνουμε το πρωτάθλημα και όχι επειδή το χάνουμε.

Ο βάζελος κάνει… γκέλα και η διαφορά αυξάνεται. Είναι δυνατόν; Είναι ο Ολυμπιακός αυτός; Είναι δυνατόν να μας κερδίζει μέσα στο Καραϊσκάκη το ΑΕΚάκι και ο ΜΠΑΟΚ του Σάντος; Να έρχονται και να μας παίζουν όλοι χωρίς να μας φοβούνται;
Αυτά τα πράγματα είχαν να συμβούν από τα πέτρινα χρόνια. Και αυτά συμβαίνουν φέτος στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω. Αντί να πηγαίνουμε μπροστά κάναμε εκατοντάδες βήματα προς τα πίσω. Διασύρθηκε ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας. Μας γυρνάτε πολύ πίσω. Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπ……. Έτσι είναι τα πράγματα. Και την ευθύνη την έχετε όλοι.

Η διοίκηση της ομάδας πρώτα απ' όλα έκανε πειράματα πάνω στον Ολυμπιακό. Χάλασε με τις επιλογές της μία ομάδα στρωμένη και την μετέτρεψε σε ένα άθλιο πράγμα που δεν βλέπεται. Τα λάθη δεν που έχει κάνει η διοίκηση είναι σε όλα τα επίπεδα.

Οι επιλογές προπονητών, το ότι έχει μείνει έξω από Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός, όλα μαζί έχουν δημιουργήσει αυτή την εικόνα που βλέπουμε τώρα και τρομάζουμε. Δεν είναι ομάδα αυτό είναι ένα… καφενείο χωρίς αρχή και τέλος. Διέλυσαν τον Ολυμπιακό και δυστυχώς βλέπουμε ότι τον γυρίζουν πίσω πολλά χρόνια. Τον γυρίζουν σε εποχές που θα έπρεπε να τις έχουμε ξεχάσει.

Γιατί είναι άλλο να χάσεις ένα πρωτάθλημα και να το έχεις παλέψει και άλλο να έχεις ξεφτιλιστεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι δυνατόν να διασύρεσαι μέσα στο γήπεδο σου. Αυτά τα πράγματα μας γύρισαν χρόνια πίσω και εκεί πηγαίνετε τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: