Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Πότε θα κάνουμε φάση;




Η εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός είναι αχαρακτήριστη. Η ομάδα δίνει την εντύπωση σε όλους ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει κανένα παιχνίδι. Δεν τρομάζει κανέναν αντίπαλο πλέον και όλοι έχουν την αίσθηση ότι μπορούν να μας νικήσουν.

Και είναι λογικό αυτό, αφού βλέπουν ότι η ομάδα είναι ακίνδυνη. Ο Ολυμπιακός που πρέπει να πατάει όλες τις ομάδες πλέον είναι εύκολη λεία για όλους.
Είχε μείνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ από το 20ο λεπτό. Και τι έκανε για να αλλάξει την μοίρα του; ΤΙΠΟΤΑ. Δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Επί 90 λεπτά η ομάδα πάλευε, αλλά δεν ήξερε πως. Δεν ήξερε τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Είναι τραγικό να βλέπεις τον Ολυμπιακό και να μην μπορεί. Τρία σουτ έκανε σε ολόκληρο το παιχνίδι και ο Χαλκιάς πρέπει να πέρασε το πιο ήσυχο βράδυ του στο φετινό πρωτάθλημα.
Από το παιχνίδι με τον Άρη και μετά ο Ολυμπιακός πόσες φάσεις έχει κάνει; Είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού; Ίσως να είναι και λιγότερες.

Μόνο με την Λάρισα δημιούργησε και νίκησε με 2-1. Στα άλλα ματς τι έχει κάνει; Που είναι οι φάσεις, που είναι οι εμπνεύσεις; Δεν υπάρχει τίποτα. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα χωρίς αρχή και τέλος.
Οποιαδήποτε καλή στιγμή δημιουργεί ο Ολυμπιακός προέρχεται από στημένη φάση. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσει φάσεις ο Ολυμπιακός.

Ακόμα και στην Καβάλα οι δύο καλές ευκαιρίες που έγιναν περισσότερο προήλθαν από λάθη του τερματοφύλακα και όχι από τους παίκτες της ομάδας μας. Δεν απειλεί ο Θρύλος και δεν έχει κίνηση.

Οι παίκτες είναι στατικοί και το φοβερό είναι ότι σου δίνουν την εντύπωση πως ακόμα ο ένας δεν έχει μάθει τον άλλον. Μετά από τόσους μήνες και χωρίς την μπάλα δεν κινείται κανείς. Και πώς να κάνεις φάση ρε παιδιά; Εδώ πάλι είδαμε τον Μέλμπεργκ αριστερό χαφ και τον Αβραάμ δεξί.

Ο Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να βγάλει μέχρι και σέντρες! Για τους δύο στόπερ του Ολυμπιακού μιλάμε τώρα! Δεν υπάρχει τίποτα κανένα πλάνο ένα μπάχαλο.

ΓΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: