Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Τον στέλνουν στον Πειραιά!

Κρίσιμες και οι επόμενες μέρες για τη μεταγραφή του Μπεν Αρφά, καθώς αναμένεται νέο ραντεβού ανάμεσα σε αυτόν, τον Ντιντιέ Ντεσάμπ και τη διοίκηση της Μαρσέιγ προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον του.

Μάλιστα, σε μια πρώτη επαφή που υπήρξε με τον παίκτη, φάνηκε ότι με τον τρόπο τους, Ντεσάμπ και διοίκηση του έστειλαν το μήνυμα να πάει στον Ολυμπιακό! Συγκεκριμένα, του ξεκαθάρισαν ότι σε περίπτωση που μείνει στη Μασσαλία, θα βλέπει τα παιχνίδια της Μαρσέιγ από τις εξέδρες του «Βελοντρόμ».

Από τη μεριά της, η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται διατεθειμένη να περιμένει το αργότερο ως την Τρίτη και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να προβεί σε επίσημη απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Μπεν Αρφά, ώστε να μη χρησιμοποιείται το όνομα του Ολυμπιακού από τη Μαρσέιγ ως μοχλός πίεσης σε άλλες ομάδες.

Τον «διώχνουν» και οι φίλαθλοι!
Σε πρόσφατη μεγάλη δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε από τη γαλλική ιστοσελίδα «Maxifoot.fr» η πλειοψηφία θεώρησε προτιμότερο να πουληθούν και ο Μπεν Αρφά και ο Βαλμπουενά!
Στο γκάλοπ που έκανε η γαλλική ιστοσελίδα έλαβαν μέρος 23.151 επισκέπτες της. Το ερώτημα της δημοσκόπησης ήταν τι πρέπει να κάνει η διοίκηση της Μαρσέιγ με τις περιπτώσεις του Χατέμ Μπεν Αρφά και του Ματιέ Βαλμπουενά και η πλειοψηφία των απαντήσεων έδειξε το εξής: 36,1% (8.365 ψήφοι) των αναγνωστών πιστεύει ότι η Μαρσέιγ προτιμότερο είναι να παραχωρήσει και τους δύο παίκτες!

http://www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: