Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Οι άλλες λύσεις

Ως γνωστό στον Ολυμπιακό ψάχνουν και άλλους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που έχει αρνητική κατάληξη το «σίριαλ» του Μπεν Αρφά. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, ακούστηκε ότι ο παίκτης που είναι η έτοιμη λύση δε θα είναι κοινοτικός και για αυτό άλλωστε δεν προχωρά η μεταγραφή του Μπούτου.

Βάσει αυτών των στοιχείων, ακούστηκε έντονα το όνομα του Ζόραν Τόσιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του στο Διαδίκτυο, ο παίκτης οδεύει προς Σπόρτινγκ Λισαβόνας: «Ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε τον παίκτη δανεικό. Εκανε πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά η Μάντσεστερ δεν το συζητεί. Ο παίκτης μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σπόρτινγκ»

Πέντερσεν
Εκτός από το όνομα του Τόσιτς, στην επιφάνεια βγήκε για ακόμη μια φορά αυτό του Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν της Μπλάκμπερν και αυτή τη φορά, η περίπτωσή του εξετάζεται αρκετά σοβαρά, καθώς το συμβόλαιό το λήγει το προσεχές καλοκαίρι.
Ο Πέντερσεν είναι «καθαρό» αριστερό εξτρέμ με εξαιρετική σέντρα και πολύ δυνατό σουτ και στο παρελθόν υπήρξε και συμπαίκτης του Ντέρμπισαϊρ στη Μπλάκμπερν, όπου έχει πετύχει 25 γκολ σε 175 συμμετοχές, ενώ στην εθνική του ομάδα έχει σημειώσει δώδεκα τέρματα.
http://www.bam.gr
Τον προηγούμενο Δεκέμβρη ήταν κοντά στο να μεταγραφεί στη Σέλτικ, αλλά ο Σαμ Άλαρνταϊς έθεσε «βέτο», καθώς ο Νορβηγός είναι το μεγάλο αστέρι της Μπλάκμπερν

Δεν υπάρχουν σχόλια: