Μέχρι την Δευτέρα το χαρτί για Καστίγιο
Το βράδυ της Παρασκευής (15/1) δημιουργήθηκαν φήμες πως λόγω ιατρικών εξετάσεων(!) χαλάει η μετακίνηση του Νέρι Καστίγιο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ στον Ολυμπιακό. Ο λόγος αυτός δεν ευσταθεί, διότι ο Μεξικανός δεν έχει περάσει ακόμη από Ιατρικές εξετάσεις.

Είναι γεγονός όμως πως οι "ερυθρόλευκοι" περίμεναν την Παρασκευή το πολυπόθητο χαρτί από τους Ουκρανούς για τον Νέρι Καστίγιο, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά ο "δανεισμός" του Λατινοαμερικανού στους Πειραιώτες. Το έγγραφο αυτό όμως δεν έφτασε.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η μετεγγραφή οδεύει σε "ναυάγιο" όπως μερικοί βιάστηκαν... να αποκαλύψουν καθώς όπως είχε τονίσει ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, θα περιμένουν το χαρτί (Ολυμπιακός και Kαστίγιο) ώστε να τελειώσουν όλα το Σάββατο ή την Δευτέρα (18/1) το αργότερο. Η πειραϊκή ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει τις φήμες πως "χαλάει" ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή ενώ από την πλευρά του o Μεξικανός διεθνής δεν ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης, παρά την καθυστέρηση του εγγράφου. Είναι αλήθεια πάντως πως με τους Ουκρανούς και τον πρόεδρο Αχμέτοφ... δεν βγάζεις εύκολα άκρη.